28 / 03 / 2024

Bursa Millet Bahçesi nerede yapılacak

Bursa Millet Bahçesi nerede yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bursa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi 27 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi Soğanlı Millet Bahçesi projesini 27 Temmuz 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

TOKİ'den 6 millet bahçesi için ihale! 

TOKİ, 24 Mart'ta Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi, 25 Mart'ta Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi, 26 Mart'ta Bursa Osmangazi Gökdere Millet Bahçesi'nin ihalelerini gerçekleştirecek. 

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa’ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Millet Bahçesi nerede yapılacak Haberi

Bursa Millet Bahçesi nerede yapılacak

BursaBüyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısı, Ankara Yolu’ndaki meclis binasında yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gerçekleştirdiği konuşmada, ramazan ayında Bursa ve kardeş coğrafyalarda yapılan etkinlikler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. On bir ayın sultanı ramazanın girmesiyle beraber 17 ilçe ve 7 ayrı ülke ile Bursa kent merkezindeki 9 ayrı noktada her gün iftar sofraları kurulduğunu dile getiren Başkan Aktaş, ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak dağıtımlarının yapıldığını, ramazan ayının aslına uygun şekilde birbirinden işlevsel organizasyonlarla en güzel şekilde değerlendirildiğini belirtti. 

Hazırlıklar başladı

Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son Bursa ziyaretinde açıkladığı Millet Bahçesi konusuna da değinen Başkan Aktaş, cumhurbaşkanıyla iftar programında detaylı değerlendirme yaptıklarını belirtti. Görüşmede ekstra bir masrafın gündeme gelmediğini söyleyen Başkan Aktaş,...