27 / 04 / 2024

Bursa Millet Mahallesi kreş

Bursa Millet Mahallesi kreş

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Millet Mahallesi'ndeki kreşin inşaatını tamamladı.

Bursa'nın o mahallesi için acil kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm vatandaşlar tarafından dört gözle bekleniyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Gaziakdemir Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini köşesinde kaleme aldı.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

O ilde KDV'den muaf 8 adet gayrimenkul satılıyor! Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler dikkat!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Millet Mahallesi'nde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığı ile şehre kazandırılan Gökdere Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı.

Bursa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Osmangazi Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Bursa Millet Mahallesi kreş Haberi

Bursa Millet Mahallesi kreş

Toplumların refah seviyelerinin yükselmesinde ana unsurlardan biri olan eğitime verdiği destekle, Yıldırım'a yeni okul alanları ve eğitim yuvaları inşa eden Yıldırım Belediyesi tarafından inşa edilen Millet Mahallesi’ndeki kreş binasının inşaatını tamamladı. 

Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, 1.181 metrekarelik kulanım alanına sahip olan kreş, 2 katlı olarak hizmet verecek. Okul öncesi eğitime büyük katkı sağlayacak olan binanın içerisinde 6 oyun ve etkinlik odası, uyku odası, emzirme odası, emekleme odası, alt açma odası, yemekhane, sağlık odası ve çok amaçlı salon bulunacak.

‘EĞİTİME ÖNEM’

Yıldırım’ın rekabet gücünü, potansiyelini ortaya koyacak projeleri hayata geçirirken eğitime önem verdiklerini ve bu kapsamda Yıldırım’a iki okul kazandırdıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali konuyla ilgili olarak, “Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha güçlü uzanmak adına eğitim...