29 / 03 / 2024

çanakkalede satılık arsa

çanakkalede satılık arsa

Yol ve köprü gibi ulaşım projelerinin hız kesmeden devam ettiği Çanakkale'deki gayrimenkullerde yüzde 50 değer artışı bekleniyor...

Çanakkale'de 13.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çanakkale 1. Satış Memurluğu, Çanakkale Merkez Karacaören Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çanakkale'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çanakkale'de 11.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Çanakkale 2. İcra Dairesi, Çanakkale İli Eceabat İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 128 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale İÖİ'den 2.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çanakkale İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı tarafından Aslanca Mahallesi'nde bulunan 2 arsa, 16 Haziran 2015 günü saat 13:30 ile 13:35 arası ihale ediliyor.

Çanakkale'de 52 milyon 455 bin 605 TL'ye satılık tarla!

Çanakkale Merkez'de yer alan ve killi toprak yapısına sahip olan sulu tarım arazisi niteliğindeki arsa Çanakkale Satış Memurluğu tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor...

Çanakkale' de 2 adet satılık arsa: 4 milyon 20 bin TL'ye!

Çanakkale İli Biga İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 4 milyon 20 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 28 Ağustos 2014 günü Biga İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Çanakkale'de 2 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 58 bin TL!

Çanakkale İli Bayramiç ilçesinde yer alan 2 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 58 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 29 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Çanakkale'de satılık arsa 4 milyon 383 bin TL!

Çanakkale İli Hocahamza Mahallesinde yer alan arsanın toplam bedeli 4 milyon 383 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı kapalı teklif usulüyle 15 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Çanakkale'de 2 adet satılık arsa: 1 milyon TL!

Çanakkale İli Merkez ilçesi ve Çınarlı köyünde yer alan 2 adet arsanın toplam bedeli 1 milyon lira olarak belirlendi. Arsaların satışı açık artırma usulüyle 4 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Milli Emlak Çanakkale 'de arsa satıyor: 1 milyon 797 bin liraya!

Milli Emlak Çanakkale Merkez Barbaros Mahallesi 'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 4 Eylül 2013 tarihinde saat 14:40 'ta gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

Milli Emlak Çanakkale'de arsa satıyor: 1 milyon 797 bin liraya!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Çanakkale Barbaros Köyü 'nde bulunan arsayı 1 milyon 797 bin 520 lira bedelle satışa çıkarıyor, ihale 4 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Belediyesi arsa satacak

Çanakkale Belediye Başkanlığı İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan 633 metrekare arsa satacak.

Çanakkale'de satılık arsa 5 milyon TL'ye!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından satışa çıkarılan arsanın toplam bedeli 5 milyon lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Çanakkale'de satılık arsa: 5 milyon liraya!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından: Çanakkale'de bulunan arsa 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

çanakkalede satılık arsa Haberi

çanakkalede satılık arsa

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul değerler konusunda global yatırımcılara yatırım danışmanlığı hizmeti sağlayan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, gündemden düşmeyen Çanakkale Köprüsü’nün açılış tarihi ile ilgili polemiklerin dikkatleri yeniden Çanakkale'ye yönelttiğini dile getirdi. Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül şimdiye kadar ulaşımın yalnızca deniz yoluyla gerçekleştirildiği bölgede, ilk kez bir köprü bağlantısının kurulacak olmasının projeyi daha da ilgi çekici yaptığını kaydetti.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çanakkale Köprüsü ile ilgili bazı açıklamalar yapan Gül, bölgede yaşanan hareketliliği hem ofislerinden, hem de tapu işlemlerinden izlediklerini söyledi. Gül konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Çanakkale genelinde konut imarlı arsaların ortalama metrekare satış fiyatının 875 liraya çıktığını belirtti.

Fiyatlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Gül Gül “Arsaların fiyatları konumlarına, yola ve...