19 / 04 / 2024

çatalca kiptaş 2016 ev fiyatları

çatalca kiptaş 2016 ev fiyatları

Çatalca Kiptaş 2016 projesinden ev sahibi olmayanlar ve projede ikamet edecek olanlar ev alabiliyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan KİPTAŞ'ın 130 milyon TL'ye aldığı arsaya ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, soruşturma açılan dosyalardan birinin Başakşehir dosyası olduğunu belirtti. İmamoğlu, "7 Ocak 2016 günü Başakşehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa alıyor bir özel şirket. 49 milyon liraya. 11 Ocak’ta arsayı 130 milyon liraya Kiptaş’a satıyor" dedi.

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslim tarihinde değişiklik!

Tamamı 6 katlı 180 bloktan oluşanKİPTAŞ Çatalca Konutları'nın daire teslim tarihinde değişiklik oldu. İşte yeni teslim programı...

KİPTAŞ Çatalca Konutları daire teslimleri bugün başlıyor!

Yapımı KİPTAŞ tarafından tamamlanan Çatalca Konuları'nda daire teslimleri bugün başlıyor...

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda daire teslimleri başlıyor!

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nda tamamlanan daireler 6 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018 tarihleri arasında teslim programı çerçevesinde teslim edilecek...

KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları!

KİPTAŞ Çatalca Konutları’nda hak sahiplerini belirleme kurası çekildi. İşte KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları..

KİPTAŞ Çatalca kuraları çekildi!

KİPTAŞ'ın mahalle konseptinde inşa ettiği "Çatalca Konutlarını"nın hak sahiplerini belirlemek için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yıkım tespiti yeniden yapılacak!

Çatalca KİPTAŞ Konutları'ndaki yıkılacak konutların yeniden tespitinin yapılmasına karar verildi.

Çatalca'da kamulaştırma kargaşası!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında 11 Ekim 2016 tarihinde yapılan kamulaştırma kararı yeni kararname ile değiştirildi ve kararnameye göre Çatalca'da yüzlerce parsel kamulaştırmadan çıkartılırken, yeni birçok parsel için de kamulaştırma kararı alındı.

Cem Kara'dan Çatalca'daki KİPTAŞ mağdurlarına sert cevap!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumunda Kiptaş ile ilgili soru soran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Kahya'nın sorusunu cevapladı.

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

çatalca kiptaş 2016 ev fiyatları Haberi

çatalca kiptaş 2016 ev fiyatları


Kiptaş'ın 2016 projesi Çatalca Konutları'nda 83 metrekare ve 85 metrekare büyüklüğünde tasarlanan 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda 2 bin 138 daire yer alıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinden ev sahibi olmayanlar ve projede ikamet edecek olanlar ev alabiliyor. Kiptaş Çatalca Konutları 6 katlı 180 blok halinde yükseliyor.



Çatalca Kiptaş 2016 ev fiyatları!


Çatalca Kiptaş 2016 projesinde 2+1 daireler 139 bin 750 TL'ye satılıyor. Büyükçekmece Gölü manzaralı olan Kiptaş Çatalca Konutları'nda daireler 24 ay sonra teslim ediliyor.


Kiptaş Çatalca Konutları ödeme koşullarına göre peşinat olarak 20 bin TL ödeme yapılıyor. Teslim zamanı 19 bin 750 TL ara ödemenin yapıldığı Kiptaş Çatalca'da kalan tutar, Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan ya da konut kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor.




Tel: 0212 414 98 98

Web: