26 / 04 / 2024

Cathıc Türkiye iletişim

Cathıc Türkiye iletişim

Türkiye'nin konaklama sektörü liderleri, Türkiye'nin gelişen turizm ve konaklama sektörlerinin karşı karşıya olduğu fırsatları ve zorlukları tartışmak için Haziran’da Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansında (CATHIC) bir araya gelecek.

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Xiaomi Redmi 10 C Türkiye’nin marketi A101’de satışta! Üstelik indirimli fiyatıyla! 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Xiaomi’nin çok satan telefonlarından olan Redmi 10 C Türkiye’nin en çok sevilen marketlerinden biri olan A101’de satışa sunuldu. Üstelik indirimli fiyata… İşte detaylar…

Xiaomi Redmi 10 C Türkiye’nin marketi A101’de Üstelik indirimli fiyata! 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Xiaomi’nin çok satılan telefonlarından Redmi 10 C Türkiye’nin çok sevilen marketlerinden biri olan A101’de satışa çıktı. Üstelik indirimli fiyata… İşte detaylar…

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

So CHIC Türkiye’deki tüm mağazalarını kapattı!

So CHIC, Türkiye’de bulunan mağazalarını 19 Mart 2020 itibariyle geçici bir süreliğine kapatma kararı aldığını duyurdu…

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

Bülent Tüfenkci: Akkuyu Türkiye'nin gücünü gösteriyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada, "Akkuyu Türkiye'nin gücünü gösteriyor" dedi.

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

KKTC’de Türkiye’den gelen alıcılarla emlak satışı arttı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Türkiye'den gelen alıcılar sayesinde emlak sektöründe hareketlilik yaşandığı açıklandı.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cathıc Türkiye iletişim Haberi

Cathıc Türkiye iletişim

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından desteklenen ve Türkiye temsilciliğini Alkaş’ın yaptığı CATHIC, Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezinde 9-10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. CATHIC’in bölgedeki üst düzey otel yatırımcıları, danışmanlar, mimarlar ve hükümet yetkililerini çekmesi bekleniyor.


Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Murat Ersoy konferans öncesi yaptığı açıklamada; 2013’te 33,5 milyon turistin Türkiye’yi ziyaret ettiğini ve ilk dokuz ayda 24,5 milyar ABD doları gelir elde edildiğini söyledi. Özellikle son beş yılda turist ziyaretlerinin yanı sıra iş amaçlı seyahatlerdeki yoğun artış ve konaklama sayılarının çift haneli yükselişiyle, otelcilik sektöründe karlılığın artığına dikkat çeken Ersoy, sektöre her geçen gün daha fazla yatırımcı geldiğinin altını çizdi.


Murat Ersoy, bu gelişmeleri yakından takip eden uluslararası otel zincirlerinin de genişleme stratejilerinde Türkiye'yi ilk sıralara yerleştirerek hem...