29 / 03 / 2024

Çekmeköy icradan satılık gayrimenkul

Çekmeköy icradan satılık gayrimenkul

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel le icradan satışa çıkarıldı. 

Çekmeköy'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul 4 milyon 190 bin TL ile icradan satışa çıkarıldı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.

İstanbul'da 2.4 milyon TL'ye icradan satılık taksi plakası! 

İstanbul'da 34 TFC 73 numaralı ticari taksi plakası 2 milyon 386 bin TL'ye icradan satılıyor...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Çekmeköy icradan satılık gayrimenkul Haberi

Çekmeköy icradan satılık gayrimenkul

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan villa için 6 milyon 800 bin TL bedel isteniyor. 

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
Tapu kaydına göre İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 55 Ada, 3 Parsel,"2 katlı 25 adet bina ve arsası"ana taşınmaz nitelikli, TİP D5 Zemin+18 bağımsız bölüm numaralı,mesken bağımsız bölüm nitelikli taşınmazdır.Bağımsız Bölüm kendisine ait yaklaşık 4 dönüm arazi içerisinde yer almaktadır, 2 katlı villa yapısı, tek katlı müştemilat-garaj yapısı, açık yüzme havuzu ve bahçeden müteşekkildir. Villa+müştemilat; toplam brüt 457,20 metrekare büyüklüktedir. 2 katlı villanın zemin katında 1 salon, 1 çalışma odası, 1 tuvalet, 1 mutfak ve 1 veranda bulunmakta olup mutfak bölümünden geçiş...