20 / 04 / 2024

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Bitlis Tatvan'a gençlik merkezi yapılıyor!

Bitlis Tatvan ilçesinde, 6 dönümlük alan üzerine inşa edilecek gençlik ve kültür merkezinde son aşamaya gelindi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti!

İzmit Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale gerçekleşti, ihalede 10 firma teklif verdi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi 6 ay içinde tamamlanacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. İhaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

İzmit Gütepe Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe mahallesine yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Haberi

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi

Yıldırım Belediyesi, öncelikli hizmet grupları arasında değerlendirdiği gençlere için ilçeye iki gençlik merkezi inşa ediyor. İnşa çalışmalarının başladığı Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin yanında Vatan Mahallesi’nde 13 bin 105 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi, Yıldırım’ın geleceğine yeni ufuklar kazandıracak. Gençlik merkezinin bünyesinde, çok amaçlı salon, fuaye, konferans salonu, seminer salonu, toplantı salonu, sergi alanı, kafeterya, fitness salonu, sinema salonu, sanatsal ve kültürel atölyeler, kütüphane ile otopark bulunacak. Uygulama projeleri tamamlanan ve ihale süreci süren merkez, gençlere spordan hobiye, eğitimden sosyalleşmeye bir çok imkân sunacak. Merkezin en önemli hedefi ise gençlerin zararlı alışkanlıklardan koruyarak donanımlı nesiller yetişmesine katkı sağlamak olacak.

DONANIMLI NESİL VURGUSU

Yıldırım’ın 250 binin üzerinde genç nüfusa sahip olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İdeal Şehir...