16 / 04 / 2024

Cengiz Yardım

Cengiz Yardım

Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Ser Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi,Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Sel Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi uzatıldı!

Beykoz Belediyesi eğitim yardımı için başvuru tarihi 12 Eylül 2014 Cuma gününe kadar uzatıldı. Peki Beykoz Belediyesi üniversite öğrencisine kaç TL eğitim yardımı yapacak? Beykoz Belediyesi lise ve ilköğretim öğrencisine kaç TL verecek?..

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Riskli yapıların yıktırılması ve rezerv yapı alanlarındaki uygulamalarda anlaşma ile tahliye edilen yapıların maliklerine veya kiracılarına konut veya işyeri tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alamaz?

Kentsel dönüşüm kapsamında konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde, Bakanlık tarafından belirlenen oranda aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alamaz?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri 2015!

Kentsel dönüşümde evi yıkılan yapı sahiplerinin mağdur olmaması adına devlet birtakım finansal destekler sunuyor. Peki bu kapsamında yapılan kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ödemeleri 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alabilir?

Kentsel dönüşümde evi riskli olarak tespit edilen vatandaşların mağdur olmamaları için devlet birtakım finansal destekler sunuyor. Peki, bu desteklerden olan kentsel dönüşüm kira yardımını kimler alabilir?

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar arttı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde konut ve işyeri tahsisi yapılamaması halinde ise, Bakanlık tarafından belirlenen aylık kentsel dönüşüm kira yardımı yapılabiliyor. Peki, Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşümde kira yardımı arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ülke genelinde 6.5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm kapsamında hak sahiplerine verilen kira yardımlarını arttırdı. 2013'te 650 lira olarak ödenen kira yardımı 680 liraya yükseltildi...

Kentsel dönüşümde kira yardımı süresi!

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine geçici konut veya işyeri tahsisi yapılamaması halinde kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşümde kira yardımı süresi ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira yardım süreleri...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere yer tahsisi ya da kira yardımı yapılıyor. Ağustos ayında kira bedelinde artış yapıldı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı kaç TL oldu?

İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında konutu ya da iş yeri yıkılan kimselere kira yardımı yapılıyor. Kira yardımı miktarı, bölgeye göre değişiyor. Peki, İzmir'de kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliğine göre hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte yanıtı..

Cengiz Yardım Haberi

Cengiz Yardım

Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 472 bin 59,76 TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.


Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde veya yurt dışında kendisine ait olan veya olmayan her türlü emlak bina, arazi, arsa, siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri ve sair diğer gayrimenkullerin kiraya verilmesi, kiralanması veya işletilmesi, 2. Gayrimenkul yatırımları konusunda danışmanlık ve proje hzimetleri vermek, 3. Gayrimenkul tesis ve mülk yönetimi hizmetleri vermek, Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmek için; a. Konusu ile ilgili sahalarda üretilen, tüketilen,...