24 / 04 / 2024

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü

İsveç ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti arasında imzalanan “Çevre Teknolojileri Alanında Ticaret, Yatırım ve İşbirliğinin Geliştirilmesine İlişkin Mutabakat Zaptı" kapsamında iki ülke tarafından oluşturulan Ortak Komite'nin 1. Toplantısı yapıldı.

Kentsel dönüşümde yıl sonuna kadar 200 bin ev yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında şimdiye dek 50 bin adet riskli binanın yıkıldığını ve sene sonuna kadar bu rakamın 200 bine ulaşacağını ifade etti...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 1.5 milyarlık çevre yatırımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 1.5 milyar lirayı bulan çevre yatırımları, 17 Ocak'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete sunulacak.

Şehircilik Bakanlığı sanayi sektöründe kimyasalları yasaklayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, çevreye ve insan sağlığına zarar verebilecek riskli kimyasalların listesini yayımladı. Sanayi sektöründe yoğun kullanılan kimyasalların Avrupa birliği uyum sürecinde çok yakında yasaklanması gündeme getiriliyor

Dilovası’nı canlandıracak proje hayata geçiriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bazı basın yayın organlarında gündeme gelen Dilovası’nda kirlilik var iddiaları üzerine harekete geçti. Buradan hareketle Dilovası’nı canlandırmak için hazırlanan proje en kısa zamanda hayata geçirilecek

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Eyyüp Karahan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü oldu!

Bazı Bakanlıklarına bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik!

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik 30847 sayılı Resmi gazetede yayımlandı.

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctf Çevre Yönetimi Ve Atık Sistemleri Taşımacılık Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Öztürk tarafından kuruldu. 

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü Haberi

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü


11 Mart 2013 tarihinde, İsveç Krallığı Hükümeti İle Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından karşılıklı olarak imzalanan “Çevre Teknolojileri Alanında Ticaret, Yatırım ve İşbirliğinin Geliştirilmesine İlişkin Mutabakat Zaptı"  kapsamında iki ülke tarafından oluşturulan "Ortak Komite"nin 1. Toplantısı 28 Ocak 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.


İsveç Krallığı Büyükelçisi Lars Wahlund’un katılım sağladığı toplantı, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel ve İsveç Krallığı Çevre Büyükelçisi Jan Olsson’un eş başkanlığında yürütüldü.


Toplantıda, ticaret, yatırımlar ve sürdürülebilir kalkınmanı geliştirilmesini teminen çevre teknolojileri alanında iki ülke arasında işbirliğinin artırılması arzusuyla yapılan anlaşmanın, Avrupa Birliği müktesebatına uyum sağlanması, sürdürülebilir enerji sistemlerinin geliştirilmesi ve çevrenin daha fazla korunması alanlarında önemli katkılar sağlayacağı hususu karşılıklı olarak ifade edildi.


İsveç Krallığı Hükümeti, İsveç Büyükelçiliği, Ülkemiz adına Dış İşleri Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Enerji ve Tabii...