29 / 03 / 2024

chp bakırköy belediye başkan adayı Bülent Kerimoğlu

chp bakırköy belediye başkan adayı Bülent Kerimoğlu

Bülent Kerimoğlu, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bakırköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Bakırköy Belediye Başkan adayı Bülent Kerimoğlu kimdir? İşte Bülent Kerimoğlu'nun biyografisi...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy Belediyesi'nden kiralık 95 dükkan!

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde yer alan 95 dükkanı kiraya verecek.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Bakırköy Üniversitesi projesi hazır!

AK Parti Bakırköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Umur, gerçekleştirdiği toplantıyla Bakırköy için belirlediği 41 projeyi tanıttı. Umur, bu kapsamda Bakırköy Üniversitesi’ni açmak istediklerini belirtti.

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bakırköy'de belediye mülklerine tahliye!

Bakırköy'deki İstanbul Caddesi üzerinde özel bir şirket tarafından kullanılan Belediyenin mülkiyetinde bulunan tahliye edildi.

İmar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

chp bakırköy belediye başkan adayı Bülent Kerimoğlu Haberi

chp bakırköy belediye başkan adayı Bülent Kerimoğlu

Bülent Kerimoğlu kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Bakırköy Belediye Başkan adayı Bülent Kerimoğlu oldu. Peki Bülent Kerimoğlu kimdir?


Bülent Kerimoğlu biyografi..

Bülent Kerimoğlu 1970 yılı Ardahan – Damal doğumlu. İlk orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra 1985–1991 yılları arasında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Tıp Doktoru olarak mezun oldu.

Bülent Kerimoğlu, 1992–1997 yılları arasında İstanbul Yedikule Göğüs Cerrahisi ve Koşuyolu Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi'nde ihtisas yaptı. Asistanlık döneminde 1994-1995 yılları arasında General Medical Council (UK)'ın denizaşırı ülkelere verdiği bursu kazanarak 16 ay İngiltere Leeds Klingbeck Hospital Pediatric Kalp Göğüs Cerrahisi Merkezi'nde Research fellow olarak çalıştı.

Bülent Kerimoğlu, 1999 yılında Diyarbakır'da askerlik...