24 / 04 / 2024

Çiftçi Towers mühür

Çiftçi Towers mühür

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Zincirlikuyu Çiftçi Towers'a mühür!

İstanbul Zincirlikuyu’da Çiftçiler Holding’in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftçi Towers projesi mühürlendi.

Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen kontrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi, tarım sektörüne ilişkin son dakika verileri ile gelişmeleri de yakından takip ediyor. Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen konrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Türkerler Holding'ten Çiftçi Towers mühür açıklaması!

Dün Sözcü Gazetesi'nde yayınlanan "Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers mühür" haberine ilişkin Türkerler Holding açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Zincirlikuyu Çiftçi Towers'a mühür!

İstanbul Zincirlikuyu’da Çiftçiler Holding’in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftçi Towers projesi mühürlendi.

Çiftçi Towers için imara aykırı iddiası!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Avukat Taner Kazanoğlu, İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Çiftçi Towers projesinin imara aykırı olduğunu iddia etti...

Çiftçi Towers'ın 4'te 1'ini Garanti satın aldı!

İstanbul'un Zincirlikuyu semtinde yapımı devam eden Çiftçi Towers projesinde kulelerden birinin yarısı tek parti olarak Garanti Bankası satıldı. 

Çiftçi Towers ile ihtişamı hissedeceksiniz!

Konumu, tasarımı, muhteşem manzarası ile lüks tanımı ile dikkat çeken Çiftçi Towers projesinde kulelerin her ikisinde de helikopter pisti bulunuyor. Projedeki evler panoramik İstanbul manzarasına hâkim.

Çiftçi Towers 33. katta davetler başladı!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Çiftçi Towers’da hareket başladı. Dünya’nın en güzel şehir manzaralarından birine hâkim Çiftçi Towers 33 Kat’ta peş peşe iki özel davet düzenlendi.

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

Burçin Okur Çiftçi Towers’ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen ve dünyaca ünlü mimarlık ve mühendislik şirketleri tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesinin başına, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Burçin Okur atandı.

Çiftçi Towers mühür Haberi

Çiftçi Towers mühür

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da Sözcü Gazetesi kaynaklı yayınlanan haberde Çiftçi Towers projesi ile ilgili bir takım iddialar kaleme alınmıştı. İddialara Türkerler Holding yanıt verdi. İşteTürkerler'in yanıtı;

“Çiftçi Towers mevzuata tamamen uygun örnek bir projedir”  

Çiftçi Towers, faaliyet gösterdikleri sektörlere öncülük eden Türkiye ekonomisinin en önemli grupları arasında yer alan Türkerler Holding ve Çiftçiler Holding şirketleri tarafından gerçekleştirilen, uluslararası standartta bir projedir. 
İstanbul’a değer katacağına inandığımız Çiftçi Towers projesiyle ilgili, haberinize kaynak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde ortaya atılan iddialar tümüyle gerçek dışıdır. 

Çiftçi Towers Projesinde, Beşiktaş İlçesi, Nispetiye Mahallesi, Büyükdere Caddesi, 38 pafta, 30 ada,   169 parselde, 09.02.2005 onanlı 1:5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 15.12.2006 onanlı 1:1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve 21.04.2010 onanlı 1:5000 ölçekli...