20 / 04 / 2024

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı "Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi" Pazartesi günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açılacak.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı?

7 Haziran seçimleri öncesi Konak Tüneli'ni açan AKP iktidarı şimdi de Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni açacak. Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ise açılışı doğruladı.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Starry Gayrimenkul Turizm Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starry Gayrimenkul Turizm Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shariful İslam Ripon tarafından kuruldu.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı Haberi

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı "Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi" Pazartesi günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açılacak. İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Suat Kaptaner'in dün yaptığı basın toplantısında, tamamlanmadığı halde seçim için açılışının yapılacağını, personeli olmadığı için başka hastanelerden doktorların törene katılmalarının istendiği iddialarının ardından İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yazılı açıklamayla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni tanıttı.


Açıklamada yeni hastanenin nitelikli yatakları, özellikli prematüre, yeni doğan, koroner yoğun bakım üniteleri ile bölgedeki diğer hastanelerin yükünü hafifleteceği bildirildi. Açıklamada şu bilgiler verildi; "Hastanemiz; Doğum Kliniği'nde yer alan tek kişilik SDL (sancı, doğum, loğusa) odaları, 3. Seviye Acil Servis Hizmetleri, kendine ait yoğun bakımı ve ameliyathanesi olan Yanık Merkezi, üst düzey görüntüleme ve laboratuvar hizmetleri...