27 / 04 / 2024

Çine Belediyesi ihaleleri

Çine Belediyesi ihaleleri

Mülkiyeti Çine Belediye Başkanlığı'na ait olan tarla ve zeytinlik niteliğinde olan 3 arsa 5 milyon 500 bin TL bedelle ihale ediliyor.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Çine Belediyesi ihaleleri Haberi

Çine Belediyesi ihaleleri

Çine Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Çine Belediyesine ait aşağıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri belirtilen taşınmazlar 03/08/2016 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat 14:00’de başlayarak 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a (Kapalı Teklif Usulü) maddesine göre Belediyemiz Hizmet Binası Toplantı Salonunda Belediyemiz Encümeni huzurunda satışı yapılacak.


1 - İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler;

a) Kanuni İkametgah Belgesi

b) Kimlik Fotokopisi

c) Belediyeye günü geçmiş borcu olmadığına dair belge

d) İhale dosya ücretinin yatırıldığına dair Makbuz ve Geçici Teminatın yatırıldığına Makbuz, Dekont veya Teminat Mektubu

e) Gerçek veya Tüzel Kişi adına vekaleten ihaleye girecek olanlar Noter Onaylı vekaletname ve imza sirküsü

2 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6ncı maddesinde belirtilen kişiler ve Çine Belediyesine günü geçmiş borcu olan gerçek veya tüzel kişiler ihaleye katılamazlar.

3 - İhale ve...