24 / 04 / 2024

çömlekçi çukuru

çömlekçi çukuru

Sevgili Yapı 2013 yılı içerisinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında yapacağı projesi için olumlu görüşmelerine devam ediyor

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Trabzonlular dikkat! Bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi, Çömlekçi ve İskenderpaşa mahalleleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Trabzon Büyükşehir'den 25 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunu satıyor...

TOKİ Başkanı Bulut'tan Trabzonlulara müjde! O proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon'da "Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi" şantiyesindeki işçilere iftar programı düzenledi.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Murat Kurum: 300 bin konutun inşaatı aralıksız devam ediyor!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

340 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni için kente ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet bahçesi inşaatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

çömlekçi çukuru Haberi

çömlekçi çukuru


Sevgili Yapı 2013 yılı içerisinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında yapacağı projesi için olumlu görüşmelerine devam ediyor. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'de en büyük paya sahip firma 3 projeye imza atmaya hazırlanıyor. 


1- Erdemler Projesi: Firmanın bu projesi toplam 16.547 metrekarelik alan üzerinde konumlanmış ve yüzde 65'inin imzası da alınmış durumda. 


2- Hızırbey Projesi: 28 bin metrekarelik alan üzerindeki projede yüzde 95'lik imza oranı sağlandı. 


3- Çömlekçi Çukuru: Ruhsat aşamasında olan projede 10 bin 35 metrekarelik alan bulunuyor. 


Konut ve ticari imarlı düşünülen kentsel dönüşüm projeleri sosyal ve kültürel alanlardan meydana geliyor. 1+1'den penthouse'a kadar farklı tipte konutların bulunduğu projede konutların alanları 50 ile 400 metrekare arasında değişiyor.  Sevgili Yapı'nın kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin Haziran ayında başlanması planlanıyor. 


Sevgili Yapı'nın ayrıca; Fikirtepe Bölgesi'nde...