18 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ

Dağ Mühendislik, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik tanıtım organizasyonlarını sürdürüyor. Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleri gurbetçilerden yoğun ilgi görüyor...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'da (KAP)Kurumsal Yönetim Komitesi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Seferoğlu ve Mehmet Tunali tarafından kuruldu. 

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

Konut fiyat politikasının bir kurum tarafından denetlenmesi gerekiyor!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, yaptığı açıklamada "Konut fiyat politikasının bir kurum tarafından denetlenmesi gerekiyor" dedi.

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ Haberi

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ

Türkiye ekonomisine değer katmak ve fark yaratan projeleriyle konut sektörünün öncü markaları arasında yer almak hedefini sürdüren Dağ Mühendislik, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik tanıtım organizasyonlarını devam ettiriyor. 

Emlak Konut GYO güvencesi Dağ Mühendislik kalitesiyle hayata geçirilen Tual Bahçekent ve Tual Adalar projeleriyle Avrupa'ya yönelen Dağ Mühendislik, Danimarka'nın ardından 21 Ocak’ta Almanya'da bir tanıtım etkinliğine imza attı.

Geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik özel ön lansman etkinliği düzenleyen Dağ Mühendislik, bu etkinliğin bir benzerini 21 Ocak’ta Almanya’nın Köln şehrinde yapmıştı. 

Gurbetçilerden Tual projelerine yoğun ilgi

Tual Adalar ve Tual Bahçekent projelerinde yer alan sınırlı sayıdaki daireler için Köln'de gerçekleştirdikleri ön lansman etkinliği hakkında değerlendirmede bulunan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, yurt dışı tanıtım faaliyetlerinden beklenenin üzerinde...