16 / 04 / 2024

denizli deprem

denizli deprem

Denizli'de bu sabah yaşanan 4.1'lik deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Naci Görür depremin ciddi aktif fayların üzerinde bulunduğunu belirtti.

Denizli Acıpayam'a 168 konut müjdesi!

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, "Denizli’deki deprem mağdurları için devletin tüm ilgili birimleri seferber oldu. Acıpayam’da var olan 168 konut, depremzedelerin emrine verilecek" dedi...

Denizli'de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'deki depreme ille ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını söyleyerek "Bozkurt'ta 1995 yapıdan 264'ü ağır hasarlı, 665'i hafif hasarlı ve 3 tanesi yıkık. Çardak'ta ise 80 ağır hasarlı, 422 hafif hasarlı bina var." dedi.

Burdur'da 26 konut hasar gördü!

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Burdur'un 6 köyünde 26 konut hasar gördü.

Denizli'deki depremde 976 bina hasar gördü! 

Bakan Murat Kurum, Denizli'de dün yaşanan deprem nedeniyle Bozkurt ve Çardak ilçelerinde incelenmede bulundu. Kurum, 976 binanın 108'inin ağır hasarlı, 868'inin hafif hasarlı olarak tespit edildiğini söyledi.

Denizli'de 250 konut inşa edilecek! 

Denizli'de deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgede 250 konut ve 1 cami inşa edeceklerini söyledi. 

Denizli'deki depremde 59 binada ağır hasar meydana geldi!

İçişleri Bakanı Soylu, devletin bütün birimleriyle, 6 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Denizli'de bulunduğunu belirtti. Soylu, "Denizli'deki depremde 59 binada ağır hasar meydana geldi" dedi...

Denizli'deki depremde 80 ev hasar gördü!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Denizli'de meydana gelen deprem sonucunda 80 evin hasar gördüğünü açıkladı.

Denizli'deki depremde 30 evde yıkıntı oluştu!

Denizli Valiliğince, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde 30 evde yıkıntı oluştuğu, 2 büyükbaş hayvanın telef olduğu ve 3 camide hasar tespit edildiği bildirildi.

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Uzmanlar uyardı: 2 bölgede deprem riski büyük!

Datça’da 1 haftada en büyüğü 5.5 şiddetinde olan 300 deprem meydana geldi. Uzmanlar, yıkıcı depremin Datça’da değil Fethiye, Denizli bölgesinde etkili olacağına dikkat çekti.

Denizli'nin hangi ilçelerinde deprem riski yüksek?

Birinci derece deprem bölgesinde bulunan Denizli’de deprem riski konusunda yeni bir rapor hazırlandı. Raporda deprem ile ilgili Denizli’de hiçbir adımın atılmadığı vurgulanırken, risk altında bulunan il merkezi ile beş ilçeye dikkat çekildi.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Naci Görür'den Denizli depremi açıklaması: Aktif fayların üzerinde oldu!

Denizli'de bu sabah yaşanan 4.1'lik deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Naci Görür depremin ciddi aktif fayların üzerinde bulunduğunu belirtti.

Denizli'de deprem riskine karşı iş yerlerinde kolon denetimi!

Denizli Merkezefendi Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan binaların zemin katlarında kolonların kesildiği iddiası üzerine ilçedeki market ve oyun salonu gibi iş yerlerinde yapıların taşıyıcı sistemlerini denetledi.

Denizli'de deprem komisyonu kuruldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, başta deprem olmak üzere, Denizli'nin doğal afetlerden korunması için  Deprem ve Doğal Afet Komisyonu'nu kurdu. 

Gülizar Biçer Karaca'dan deprem vergisi önergesi!

TBMM’de 5 partinin ortak deprem araştırma önergesi hakkında söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 1999 depreminde zaman aşımı uygulanan ya da cezaların ertelendiği davaların peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Denizli'de depremzedelere tahsis edilen 130 konutun kurası çekildi!

TOKİ, Denizli Acıpayam'da 20 Mart'ta meydana gelen deprem sonrasında 130 konutu depremzedelere tahsis etmişti. 130 konut için kura çekimi yapıldı...

Denizli Acıpayam'da 1209 ağır hasarlı eve 480 konteyner verildi! 

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 20 Mart 2019’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem sonrasında 1209 bina ağır hasar aldı. Depremzedeler, bölgeye sadece 480 tane konteyner verildiğini belirtti...

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

denizli deprem Haberi

denizli deprem

Denizlililer gece saatlerinde uykusunda depreme yakalandı. En büyüğü 4.2 büyüklüğünde ve merkez üssü Irlıganlı olan depremde gece yarısında vatandaşlar sarsıntıyı hissedip uykusundan kalkarak kendilerini dışarı arttı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; bu depremin ardından 20 artçı deprem oldu. Depremlerin merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı, Kocadere, Gürleyik ve Kocabaş mahalleleriyle Honaz ilçesi oldu. Depremde can ve mal kaybı yaşanmazken, bazı vatandaşlar tedbir amaçlı araçlarında uyudu.

4.1'LİK DEPREM SONRASI NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü deprem bilimci Prof. Dr Naci Görür Denizli depremi sonrası Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Naci Görür yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar sabah Denizli/Irlıganlı’da 4.1’lik deprem oldu. Bu kentimiz Gediz ve B. Menderes graben sistemlerinin kesiştiği yerde. Dolayısıyla ciddi aktif fayların üzerinde. Bu kentimiz de öncelikle deprem odaklı kentsel dönüşüme tabi tutulmalı. Sevgiyle" dedi.