28 / 03 / 2024

denizli yüzme havuzu

denizli yüzme havuzu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Denizli merkeze 3, ilçelere 4 olmak üzere 1 yılda toplam 7 yüzme havuzu yapılacak.

Konut sitelerinde yüzme havuzu devre dışı kalabilir mi?

Konut sitelerinde sosyal alanların devre dışıp kalıp kalamayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında konut sitelerinde yüzme havuzunun devre dışı kalıp kalamayacağını yazdı. İşte o yazı...

Konya Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı ihalesini Has-Kar 31.2 milyon TL ile aldı!

Konya Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatı Yapım İşi ihalesi yapıldı. En düşük teklifi 31.2 milyon TL ile Has-Kar Harita Kadastro Mühendislik Taahhüt ve Limited Şirketi veriyor. 26 Ağustos'ta sözleşme de imzalandı, Has-Kar 22 Haziran 2021'e kadar işi bitirme taahhütü verdi...

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona gelindi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaatında sona geldi.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

denizli yüzme havuzu Haberi

denizli yüzme havuzu


Genç nüfusun zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayan projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2016-2017 Eylem Planı’nda yer alan 121 Dev Proje kapsamında Denizli’ye 7 yüzme havuzu yapılacak. Kayıhan Yüzme Havuzu’nun ardından İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı olmak üzere merkezde 3 adet yüzme havuzu yapacak Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir ilke daha imza atarak Acıpayam, Çivril, Honaz ve Tavas ilçelerinde de birer adet yüzme havuzu inşa edecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında İncilipınar, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı olmak üzere 3 adet yüzme havuzu yapacaklarını ifade ederek, “Son olarak Kayıhan'da bir yüzme havuzu yapmıştık. Buna ilaveten yapacağımız 3 yüzme havuzu ile vatandaşlarımızın taleplerini karşılamış olacağız. Bundan sonraki yıllarda da talebe göre yüzme havuzu yapmaya devam edeceğiz”...