29 / 03 / 2024

dinleyici turizm şirketi

dinleyici turizm şirketi

Dinleyici Turizm Reklam İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, 22 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Sadi Dinleyici tarafından kuruldu...

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Şirketi kuruldu!

Yy Yavuz Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Limited Şirketi  Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yavuz , Bayram Yavuz tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Touraş Turizm Gıda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Touraş Turizm Gıda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Dinleyici tarafından kuruldu. 

Katarlılar Artvin'e turizm yatırımı yapacak!

Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, yatırımlardan ve projelerden bahsedildi.

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi kuruldu!

Yıltaş İnşaat Turizm Şirketi Best Western Şile Gardens Hotel bugün Şile’de 25 milyar TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Wanda Vista Hotel 2018'de açılacak!

Çinli turizm şirketi Wanda Group, Mar Yapı ortaklığında proje geliştirdi. Mar Yapı’nın 150 milyon dolara inşa ettiği oteli Wanda Group işletecek. Çinli turist sayısında da artma bekleniyor.

Gümüş Otel 32 bin TL'ye Elmalı Turizm'e kiralandı!

Gümüşhane’de dün yapılan Gümüş Otel İhalesini Elmalı Turizm Şirketi kazandı. Şirket Gümüş Otel’i 32 bin lira bedelle bir yıllığına kiraladı.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Türkiye'de teşvikli otel yatırımlarının sayısı 87'ye ulaştı!

Ekonomi Bakanlığı verilerine göre, turizm sektöründe faaliyet gösteren 66 turizm şirketi beyan ettikleri toplam 586 milyon dolar gelir için istisna aldı. Verilere göre Türkiye'de teşvikli otel yatırımlarının sayısı 87'ye ulaştı.

Tokat Topektaş Et Parçalama Tesisi Kapasite Artışı'nın halk toplantısı 23 Haziran'da!

Topek Gıda Hayvancılık İnşaat Turizm Şirketi tarafından yapılması planlanan Topektaş Et Kombinası ve Parçalama Tesisi kapasite artışı ÇED toplantısı 23 Haziran saat 11:00'de Arzupınar köyü köy odasında yapılacak

İranlı turistler Bodrum'u tercih ediyor!

Özel bir turizm şirketi,yaklaşık 10 yıldır gerçekleşmeyen Tahran-Bodrum seferlerini başlattı.Bu sayede bu yıl içinde 10 bine yakın İranlı turistin Bodrum’a gelmesi beklenirken, Rus turist sayısındaki azalma İranlılar sayesinde telafi edilecek.

Ahmet Sakızoğlu kimdir?

Ferrarili Müteahhit olarak da bilinen Emlak ve turizm şirketi Sakızoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu kimdir? Ahmet Sakızoğlu hangi işlerde görev aldı?

dinleyici turizm şirketi Haberi

dinleyici turizm şirketi

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Eski Londra Asfaltı NO:7 Demirci Apartmanı NO:8 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Sadi Dinleyici tarafından...