20 / 04 / 2024

Diyarbakır Tekstil fabrikası

Diyarbakır Tekstil fabrikası

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık tekstil fabrikası!

Bursa 3. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Yıldırım İlçesi, Demetevler Mahallesi 6895 ada 6 parselde yer alan tekstil fabrikasını 10 milyon 546 bin 199 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Diyarbakır’da terör olaylarının sona ermesiyle yatırımların önü açıldı. İstanbul’daki firmaların oluşturduğu 49 firmaya Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yer tahsisi yapıldı.

Diyarbakır'a yeni OSB'ler geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, "Mevcut organize sanayi bölgemizi 2 bin dönüm daha genişlettik, bir Tekstil Organize Sanayi Bölgesi kurduk. Urfa yolu üzerinde 3 bin dönümlük yeni bir organize sanayi bölgesi kurmak için çalışmalara başladık” diye konuştu.

Diyarbakır Ring İplik Fabrikası icradan 3 milyon TL'ye satışta!

Diyarbakır'da Akyıl İplik San. ve Tic. A.Ş'nin Ring İplik Fabrikası ve arsası, Diyarbakır 5. İcra Dairesi tarafından 11 Haziran 2015 günü saat 14:00-14:10 arası ihale ediliyor.

Sinop Cezaevi'nde tekstil fabrikası açıldı!

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda yapımı tamamlanan ve yatırım bütçesi 1 milyon dolar olan tekstil fabrikası, törenle hizmete açıldı.

Diyarbakır'da Tekstil İhtisas Sanayi Bölgesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Diyarbakır'da Tekstilkent sanayi bölgesi oluşturuluyor!

Diyarbakır'da Tekstilkent organize sanayi bölgesi oluşturulması için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindiği bildirildi Diyarbakır'da tekstil alanında faaliyet gösteren işletmelerin buyuk çoğunluğunun "merdiven altı" denilen yerlerde çalıştığı bildir

Diyarbakır'da 25 milyon Euro değerinde iplik fabrikası açıldı!

Çözüm sürecinin sayesinde oluşan huzur ve refah ortamı yatırımcıların Doğu ve Güneydoğu’ya gelmesini sağlıyor. Diyarbakır'da 25 milyon Euro değerinde iplik fabrikası kuruldu...

Sabra Tekstil Diyarbakır'daki tekstil kente yatırım yapacak!

Sabra Tekstil'in patronu Sabri Yılmaz, İstanbul ve Adıyaman'daki üretime ek olarak Diyarbakır'daki tekstil kente de yatırım yapacağını açıkladı. İstanbul'da üretim maliyetleri yükseliyor. Teşvikli bölge hepimiz için daha cazip dedi...

Diyarbakır Tekstil fabrikası Haberi

Diyarbakır Tekstil fabrikası

Doğu'nun başkenti Diyarbakır'da tekstil ve turizmde yatırım atağı başladı. Türkiye’nin önemli markalarının Diyarbakır’da fabrika açacağı açıklandı. İşte Hürriyet'ten Jale Özgentürk'ün haberi...

Geniş bulvarlar, çok katlı ama bir mimari kaygı taşıyan yeni konutlar... Sayıları her gün artan oteller, alışveriş merkezleri... İşletmeye açılmış yıllık 5 milyon yolcu kapasiteli Diyarbakır Havaalanı’ndan kente doğru ilerlerken biraz şaşkınlıkla izliyorum kentin değişimini. En son dört yıl önce gördüğüm kentte, gözle görülür ciddi bir değişim var. Kaldığım Radisson Blu Otel’de oda bulmak bile şans. Kentte bulunan diğer oteller de çoğunlukla dolu. Kayapınar bölgesi canlanmış. Bölgedeki Cadde 75, İstanbul’un Bağdat Caddesi’ne dönüşme yolunda. Geniş ve uzun bulvarın iki tarafına sıralanan kafeleri, restoranlarıyla gençlerin ve Diyarbakırlıların yeni yaşam merkezi olmuş. Özellikle hafta sonlarında Hayal Kahvesi, Leman, Bezgin Bekir gibi...