28 / 03 / 2024

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu listesi

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu listesi

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Doğtaş’ta yüzde 50’ye varan indirim! Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaşam alanlarınızı özenle değiştiren Doğtaş mobilya; geniş ürün yelpazesi, çeşitli tasarımlarıyla indirimli ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. İşte Doğtaş 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yurt içinde 180, Kelebek 150 mağaza açacak!

Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO'su Hacı Ali Doğan, ''Yıl sonunda yurt içinde Doğtaş 180, Kelebek ise 150 mağazaya ulaşacağız'' diyor.

Doğtaş Kelebek yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Doğtaş Kelebek CEO'su İsmail Doğan, "2020 yılı içerisinde ana yatırım konsantrasyonumuz yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışı üzerine olacak" dedi ve yurt dışında yeni bir üretim tesisi planları olduğunu belirtti...

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

Kelebek Mobilya 8 Mart’ta 8 mağaza açtı!

Kelebek Mobilya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nünde kadın yatırımcılar ve çalışanlar tarafından işletilecek, 8 yeni mağazasını hizmete açtı...

Doğtaş Avrupa pazarına açılmayı planlıyor!

Doğtaş Kelebek Mobilya Karadağ'da ortaklık için görüşmelerine başladı ve  ortaklıkta yüzde 51 ile çoğunluk hisseye sahip olmak için masaya oturdu. 

Manisa Doğtaş ve Kelebek mağazası açıldı!

Manisa ekonomisine katkı sağlayacak Doğtaş ve Kelebek mağazaları açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu listesi Haberi

Doğtaş Kelebek Mobilya yönetim kurulu listesi

Doğtaş Kelebek Mobilya Denetim Kurulu üyelerini yayınladı. Davut Doğan'ın Yçnetim Kurulu Başkanı olduğu kurulda, Arif Kerem Onursal ise, Yçnetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini üstleniyor.


İşte o liste için