28 / 03 / 2024

Dünya Kadastro Zirvesi nerede

Dünya Kadastro Zirvesi nerede

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Dünya Kadastro Zirvesi" Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Zirve kapsamında üç ayrı serginin de açılışı gerçekleştirildi.

Dünya Kadastro Zirvesi bugün başlıyor!

Ülkelerin, harita-kadastro ve coğrafi bilgi teknoloji sektörleri, uzman ve yöneticileri bir ilki gerçekleştirip, "Dünyamızın Kadastrosunu Yapalım" teması ile 20-24 Nisan arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde bir araya geliyor.

Tapu ve kadastroda yeni pazarlar fırsatı!

"Dünya Kadastro Zirvesi"ne ilişkin basın toplantısı yapıldı 20-24 Nisan'da düzenlenecek Dünya Kadastro Zirvesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, "Dünyamızın Kadastrosunu Yapalım" temasıyla Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek..

Dünya Kadastro Zirvesi 20-24 Nisan'da!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, dünyada ilk defa yapılacak olan “Dünya Kadastro Zirvesi”ni düzenlemeye hazırlanıyor. Dünya Kadastro Zirvesi 20-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek..

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi 13 Aralık'da!

Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi, 13 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. Zirvede 500'ün üzerinde delege ve 80’in üzerinde lider konuşmacı yer alacak...

Emre Aykar Dünya Binalar Günü Birleşim Bildirgesi'ni imzaladı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Vekili ve Uluslararası Müteahhitler Birliği Konfederasyonu CICA Başkanı Emre Aykar, Paris İklim Zirvesi’nde “Dünya Binalar Günü Birleşim Bildirgesi'ni imzaladı.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Bursa'da başlıyor!

Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin 3. durağı Bursa olacak.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Bursa'da!

Rönesans Holding ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla DÜNYA gazetesi ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" bugün üçüncü durağı Bursa'da yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Zirvesi 16 Haziran'da Bursa'da!

Rönesans Holding" ana sponsorluğu ve Emlak GYO'nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile CNBC-e işbirliğinde düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin 3. durağı Bursa olacak.

14. Dünya Mimarlar Zirvesi Sofya'da düzenlendi!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen “XIV. Dünya Mimarlar Zirvesi”, 20 Mayıs Çarşamba akşamı düzenlenen ödül töreni ile sonra erdi. 21 Ülkeden pek çok usta mimarın çeşitli projeleri ile katıldığı ödül töreni hayli renkli geçti...

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın Antalya'da başlıyor!

DÜNYA gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak GYO’nun katkılarıyla düzenlenen 'Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi' yarın Antalya'da yapılacak.

Modern şehir ve kentsel dönüşüm zirvesi yarın yapılacak!

Dünya Gazetesi ile CNBC-e tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla, yarın Akra Barut Otel'de "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecek.

Hasan Tahsin Usta Dünya Kadastro Zirvesi’nde konuştu!

"Dünya Kadastro Zirvesi" tamamlandı. Zirve’nin son gününde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta tarafından bir sunum gerçekleştirilerek, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi

Kadastro Zirvesi'nde Değerleme ve Kadastronun ilişkisi vurgulandı!

93 ülkeden, 3100'ü aşkın delege ve ziyaretçinin katıldığı Dünya Kadastro Zirvesi'nde Değerleme ve Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sektörünü temsilen Denge Değerleme A.Ş. yer aldı.

Dünya Kadastro Zirvesi'nde İstanbul Deklarasyonu yayınlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen "Dünya Kadastro Zirvesi"nde “İstanbul Deklarasyonu” yayınlandı. 60 ülkeden kamu yöneticileri, uzmanlar ve akademisyenler “İstanbul Deklarasyonu”na imza attı.

İdris Güllüce'den Gaziosmanpaşa Belediyesi standına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Dünya Kadastro Zirvesi’ne katılan Gaziosmanpaşa Belediyesi standını ziyaret etti. Bakan Güllüce, ziyareti sırasında Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile de sohbet etti.

FU Gayrimenkul Dünya Kadastro Zirvesi'nde!

80 ülkeden, 2500'ü aşkın delege ve ziyaretçinin katıldığı Dünya Kadastro Zirvesi'nde gayrimenkul ipoteği sektörünün kurucusu ve öncüsü FU Gayrimenkul de yerini aldı.

Dünya Kadastro Zirvesi nerede Haberi

Dünya Kadastro Zirvesi nerede

Haliç Kongre Merkezi'ndeki zirveye katılan davetliler, mehter takımının konseri ile karşılandı. Açılış konuşması yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, sürdürülebilir kalkınmanın ancak iyi bir arazi kullanım planlaması ve yönetimiyle sağlanabileceğini belirterek, sürdürülebilir arazi politikalarının ise ancak doğru ve güncel kadastro bilgisine sahip olarak oluşturulabileceğini kaydetti.


Prof.Dr. Mustafa Öztürk, bu kapsamda Türkiye'nin bu konudaki deneyimlerini ve birikimlerini uluslararası alanda daha fazla ülkeyle paylaşmak istediklerini vurgulayarak, Türkiye'nin kadastro konusunda önemli bir yere geldiğini ve bunu paylaşmak için hazır olduğunu belirtti.


Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney ise taşınmazlara ait bilgileri, devlet güvencesi altına almak ve hizmet vermek için müdürlüklerinin en üst teknolojiyi kullandığını dile getirdi.


Kadastro sergisi açıldı


Zirve kapsamında üç ayrı serginin de açılışı gerçekleştirildi. Asırlık belgelerin bulunduğu sergide,...