16 / 04 / 2024

eca emlak

eca emlak

Son yıllarda gayrimenkulde yaşanan canlılık tüm dikkatleri bu alana çekti. Başka sektörlerde faaliyet gösterirken inşaatçı olanlar 5 bin 292 konutluk projeye imza atacak.

ING Bank'tan emlakçılara özel fırsatlar

ING Bank, yurt genelinde emlak komisyoncuları odaları ve dernekleriyle başlattığı protokoller ile hem emlakçılara özel fırsatlar sunmayı hem de sektöre hareketlilik getirmeyi hedefliyor.

Milli Emlak Yenibosna'da arsa satacak

Milli Emlak, Yenibosna'da bulunan 14 bin 576 metrekarelik arsayı satışa çıkardı

Milli Emlak Kayseri'de ham toprak satacak

Milli Emlak Müdürlüğü Kayseri'de bulunan 74 bin 579 metrekarelik ham toprak cinsindeki taşınmazı satışa çıkardı

Milli Emlak İzmir'de bağ satacak

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Konak Emlak Müdürlüğü, Armutlu Beldesinde bulunan 5 bin 930 metrekare yüzölçümlü ham toprak ve bağı satışa çıkardı.

Polat Alemdar emlak zengini çıktı

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz diziden kazandığı paraları emlak yatırımı yaparak değerlendiriyor.

New York'ta emlak fiyatları yerle bir

Dünyanın en lüks ofislerinin olduğu New York'ta emlak fiyatları yerle bir oldu.

Emlak Fuarı'na bakmaya değil almaya gelecekler

En iyi yatırım aracı olarak görülen gayrimenkul alanındaki yenilikler İstanbul CNR Expo'da 2.EUROEMLAK Fuarı'nda "Emlak Festivali"nde tanıtılacak.

Emlak GYO 'hasılat'ı Ağa gibi alacak

Emlak GYO, hasılat paylaşımı modeliyle ürettiği projelerinde, Ağaoğlu'nun bin 200 konutluk My City Bahçelievler projesinde yaptığı kampanyayı uygulayacak

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

eca emlak Haberi

eca emlak


İnşaat sektöründe son yıllarda yaşanan gelişme ve talepte artan canlılık, sadece bu sektörün değil, başka sektörde faaliyet gösterenlerin de dikkatini çekiyor. Özellikle 2005 yılında sektörde yaşanan patlamanın ardından iştahların kabardığı inşaat sektörüne bugün, tekstilciden perakendeciye, bankacıdan mobilyacıya kadar her sektördeki patronların İstanbul'da ve özellikle de turistik bölgelerde binaları yükselmeye devam ediyor. Seçimlerin bitmesi ve mortgage sisteminin yerleşmesiyle talepte artış yaşanacağına inanan sektörde inşaat firmalarının sayısı katlanarak artıyor. Buna paralel inşaat projelerinin sayısında da önemli artış görülüyor. Colins Jeans, Kiler Grubu, E.C.A, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Fiba Holding, Orjin Grup ile Hedef Alliance'ın Eski Ege Bölge Direktörü Mesut Sancak, inşaat sektörüne sonradan giren şirket ve patronlardan bazıları. Sektöre yeni giren bu firmaların henüz bitirmiş olduğu ya da temelini attıkları...