26 / 04 / 2024

Ege Seramik modelleri

Ege Seramik modelleri

Ege Seramik ile modern ve tarz sahibi mekanlar oluşturabilirsiniz. Mekanlarınızda kullandığınız seramikler sizin tarzınızı ve zevkinizi yansıtır. Ege Seramik, modern tarzını yansıtmak isteyenlere Fiji serisini öneriyor.

Ege Seramik Canvas serisi duvar kağıdı görüntüsü sunuyor!

Ege Seramik, ahşap, mermer, klasik ve modern dokulu ürünleriyle bolca seçenek sunmaya devam ediyor. Ege Seramik kış mevsiminin solgun renkleri arasında kaybolmak istemeyenler için Canvas serisini öneriyor.

Ege Seramik Santiago ile mermer zarafetini mekanlara taşıyın!

Özgün tasarımları ve iddialı teknolojisi ile seramik sektörünün lider markaları arasında yer alan Ege Seramik, zengin ürün portföyünü tanıtmaya devam ediyor.Ege Seramik Santiago ile mermer zarafetini mekanlara taşıyın.

Ege Seramik Gio serisi mekanlara zarafet katmaya devam ediyor!

Özel tasarımlarını takipçileri ile buluşturmaya devam eden Ege Seramik, portföyünde yer verdiği her tarza ve zevke uygun ürünleri ile mekanlara estetik ve zarafet katmaya devam ediyor.

Ege Seramik’ten New York serisi mekanlara hareket kazandırıyor!

Yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, sektör profesyonellerinin ve de müşterilerinin ilgisini Spring Collection 2014 koleksiyonu ile çekmeye devam ediyor.

Ege Seramik'ten dış mekanlara özel sırlı granit serileri!

Kış mevsiminin durgun ve stresli havasından kurtulmak isteyenler özellikle dış mekanlarını yenilemeye özen gösteriyor. İlkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle beraber birçok tüketici yaşam alanlarını yeniden dizayn etmeye başladı.

Ege Seramik’ten yeni trendler!

Sektörün öncü firmalarından Ege Seramik, son olarak sergilediği yeni koleksiyonlarında iddialı tasarımları ile Türk ve Dünya seramik sektörünün nabzını tutmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor...

Ege Seramik’ten yeni trendler!

Binaların iç ve dış yüzeylerinde, yer ve duvar kaplamalarında kullanılan seramik, inşaat-yapı sektörünün en önemli ürün gruplarının başında gelmeye devam ediyor. İşte Ege Seramik’ten yeni trendler...

Ege Seramik Albis Serisi'ni Unicera Fuarı’nda sergiledi!

Spring Collection 2014 koleksiyonunu Unicera Fuarı’nda sergileyen Ege Seramik, ilkbahar mevsiminin pozitif enerjisini, ışıltısını ve tertemiz havasını Albis Serisi ile yaşam alanlarınızın her köşesine getiriyor.

Ege Seramik ahşap görünümlü serilerini tanıttı!

Ege Seramik, doğa kadar gerçek doğa kadar dayanıklı 2013 yılı ahşap koleksiyonu ile eviniz in her köşesine taşınıyor. Ege Seramik ahşap görünümlü 2013 serilerini tanıttı...

Ege Seramik Fortune 500 Türkiye 2012 listesinde yer aldı!

Ege Seramik Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği ‘’Fortune 500 Türkiye’’ 2012 listesinde yer aldı...

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Ege Seramik, Unicera Fuarı'nda dikkatleri üzerine toplayacak!

Ege Seramik, yıllardır Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenen Unicera Fuarında sergilediği yenilikler ile, sektörde adından söz ettiriyor. Bu yıl 23-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek fuarda, yine bir dizi yenilikle kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Ege Seramik sanayide su verimliliğini anlattı!

Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığı ile Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü’nde düzenlenen “Sürdürülebilir Üretim Sempozyumu 2015” sempozyumu gerçekleşti.

Ege Seramik'e Markalaşmada Liderlik ödülü!

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ege Seramik'ten KYBELE serisi!

Ege Seramik evlerinizi son moda tasarımlar ve göz alıcı en son teknolojiye sahip ürünler ile değiştirmeye devam ediyor.İtalya Cersaie fuarında kullanıcıların beğenisine sunulan KYBELE ile artık mekânlar daha sade, daha şık.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı'ndan döndü!

Ege Vitrifiye, İtalya'da gerçekleştirilen CERSAIE Seramik Fuarı'na orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünleri ile katıldı. Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, CERSAIE Fuarı'ndan bekledikleri verimi aldıklarını belirtti.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.

Ege Seramik modelleri Haberi

Ege Seramik modelleri

Mekanlarınızda kullandığınız seramikler sizin tarzınızı ve zevkinizi yansıtır. Ege Seramik, modern tarzını yansıtmak isteyenlere Fiji serisini öneriyor.

Digital Tile teknolojisi ile duvar karosu ve sırlı granit olarak üretilen Fiji serisi, rölyefli dokusu ve parlak yüzeyi beğeni kazanıyor. Seri, 2 farklı dekoru, bordürü ve madalyonları ile kullanıldığında şıklığı ve modernliği aynı anda yakalama fırsatı...