29 / 03 / 2024

elite consept ödeme planı

elite consept ödeme planı

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde Ramazan Bayramına özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında alıcılara yüzde 11 indirim ve 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Elite Concept’te bayrama özel indirim!

Hemen teslim edilen Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, kişiye özel ödeme planı ve “Enflasyona Endeksli Konut Kredisi" kampanyası uygulanıyor...

Şua İnşaat'tan kişiye özel ödeme planı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde hemen teslim imkanıyla kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Elite Concept’ten Babalar Günü'ne özel elektronik!

Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Elite Concept’te Babalar Günü’ne özel 5.000 TL değerinde elektronik eşya çeki hediye ediyor.

Elite Concept'ten Ramazan kampanyası yüzde 11 indirim!

Şua İnşaat, Ramazan'a özel kampanyasını duyurdu. Kişye özel ödeme planıyla, hemen teslim Elite Concept’te yüzde 11 indirime ek 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Elite Concept Fikirtepe'de 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 daireleri ile yoğun ilgi görüyor. Projede kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de konumlanan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. Tapusu hazır ve hemen teslim Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

Elite Concept’te tapusu hazır 1+1 daireler!

Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı imkanı sunuyor. Projede 1+1 daireler hemen teslim ediliyor.

Elite Concept’te 2 yıl aidat yok!

Elite Concept projesinde aidatı sıfırlayan Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uyguluyor.

Elite Concept ödeme koşulları!

Elite Concept ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. Proje 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı!

Elite Concept'te 48 ay faiz fırsatı sunuluyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlanan projede yüzde 10 indirimle ev sahibi olunuyor. 

Elite Concept’te tarihi kampanyada son gün 31 Ekim!

Elite Concept projesinde tarihi kampanya için son gün 31 Ekim olarak belirlendi. Projede yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşin, 10 yıl 0.98 faiz ya da 5 yıl sıfır faiz fırsatına ek peşinde yüzde 20 indirim ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 

Elite Concept’te yüzde 10 indirim fırsatı!

Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Projede, yüzde 10 peşin, 10 yıl 0.98 faiz ya da 5 yıl sıfır faiz fırsatına ek peşinde yüzde 20 indirim ve kişiye özel ödeme planı sunulunuyor.

Fikirtepe Elite Concept ödeme planı!

Şua İnşaat imzasıyla yükselen Elite Concept projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de yükseliyor. İşte Fikirtepe Elite Concept ödeme planı...

elite consept ödeme planı Haberi

elite consept ödeme planı

Şua İnşaat, Anadolu yakasının yeni yaşam merkezi Kadıköy Fikirtepe’de inşa ettiği projesi Elite Concept’te Ramazan Bayramı’na özel kampanya başlattı. Ramazan ayı boyunca yüzde 11 indirim, 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Ayrıca, tüm bu kampanya koşullarına ek tercihe göre ister yurt içi ister yurt dışı iki kişilik tatil hediye ediliyor. 

Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim markalı projelerinden Elite Concept, dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen sıra dışı cephe mimarisi, daireleri çevreleyen balkonları, aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliği ile bölgenin prestijli sembol projesi olarak öne çıkıyor. 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26...