25 / 04 / 2024

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Antalya Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da hayata geçirdiği kültür merkezini tamamlıyor.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Hamdi Akın'a Mersin İdman Yurdu'na sahip çık çağrısı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akfen Holding ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve isminin de ‘MIP Mersin İdmanyurdu’ olarak devam ettirme çağrısında bulundu.

Hamdi Atay'dan inşaat sorunlarına mühendis çözümü!

İnşaat sektörünün Türkiye' nin lokomotifi olduğunu söyleyen İnşaat Mühendisi ve Mühendisler Odası Başkan Yardımcısı Hamdi Atay, işçilerin eğitimi noktasında devlet ve işverenlere çok önemli görevlerin düştüğünü söyledi.

İznik Elmalı'nın çehresi değişiyor!

Kırsal kalkınmaya önem veren İznik Belediyesi, köylerde yatırımlara devam ediyor. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Elmalı kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden mescit ve şadırvan inşaatını inceledi

Hamdi Akın: 2017'de ne olacağını kimse kestiremiyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İzmir’de düzenlenen Girişim ve İş Dünyası Zirvesi gala yemeğinde yaptığı konuşmada, "2017’de ne olacak kimse kestiremiyor" dedi.

Niğde Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Korkuteli-Elmalı'ya duble yol müjdesi!

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Korkuteli- Elmalı duble yolunun 2017 yılı yatırım programına alınıp ihalesinin yapılacağını söyledi.

Antalya Elmalı Kuzuköy-İmircik yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe yollarının altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Elmalı Kuzuköy ve İmircik mahalle yolları için çalışmalara başlandı.

Antalya Elmalı yayla yolları yenileniyor!

Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı.

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi Haberi

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da hayata geçirdiği ‘Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.


Başkan Türel, konuşmasında ‘Halk Eğitim Merkezi’ binasını yenileyerek Elmalı’ya bir kültür merkezi kazandırma sözü verdiğini belirterek “Allah’a şükrediyorum bugüne kadar vatandaşlara ne söz verdiysek tek tek yerine getirme şansını buluyoruz. İşte bugün de Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’mizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Aslında merkezimiz hizmete girdi. Vatandaşlarımız buradan istifade etmeye başladı. Açılışını yapmaya ancak vakit bulduk. Bu...