18 / 04 / 2024

EMİİT Fuarı

EMİİT Fuarı

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulün cazibesi çeyrek asır daha devam edecek!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını dün açtı. Fuar, 19 Ocak'a kadar devam edecek.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Öztürk Yemek Bolu'da açıldı!

Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde Bolu halkına hizmet verecek olan Bolu’nun tek İSO belgeli yemek firması Öztürk Yemek muhteşem törenle açıldı.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

EMİİT Fuarı Haberi

EMİİT Fuarı

Bu yıl 20'inci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)'e katılan İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ. Ziyaretçilerine İDO'yu tanıttı. Dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) katılan İDO, ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımını yapıyor. 


EMİİT Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin ev sahipliğinde 20'inci kez kapılarını açtı. İDO kurduğu stantta yeni hizmete sunulacak projelerin tanıtımı da yaptı. Turizm sektöründe rol almaya hazırlanan İDO, yolcularına sunacağı pek çok hizmetle birçok alanda ayrıcalık tanıyacak.



İDO PROJELERİYLE EMİTT'TE


EMİTT Fuarı'nın turizm sektörüne önemli katkılar sağladığını belirten İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO) Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler, "Bizde bu yıl çok iddialı bir stantla fuarda yer aldık. Burada özellikle İDO'yu şu noktada konumlandırmak istiyoruz. İDO...