26 / 04 / 2024

erdoğan bayraktar açıklamaları

erdoğan bayraktar açıklamaları

Türkiye 'nin riskli alan ilan edilen yerlerin haritasını ortaya koydu. Buna göre riskli alan ilan edilen altı yer; Amasya, Çorum, Gaziantep, Tokat, Adana, Karaman.

Erdoğan Bayraktar: Ankara'da gecekondu dönemi bitti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Eskiden seçim yaklaştıkça herkes 'bir yerde bir arsa çevireyim, gecekondu yapayım' diyordu. Bu anlayış bitti. Halkımız bu anlayışı elinin tersiyle itti" dedi.

Yıkılan sağlam binalar vergiye tabi tutulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, ada bazındaki dönüşümlerde sağlam binaların yıkılıp yeniden yapılmasında, vergi ve harçtan muafiyeti doğru bulmadığını söyledi. “Bu tür yıkımlar vergiye tabi” dedi.

Erdoğan Bayraktar: Çekişen değil beraberlik kuran şehirler istiyoruz!

“Gelişen Kentler Zirvesi-Samsun” toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi ’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Zirveye Erdoğan Bayraktar’ın sözleri damga vurdu. Bakan, “Çekişen değil beraberlik kuran şehirler istiyoruz” dedi

Erdoğan Bayraktar: 20 milyon konutun 5 milyonu dayanıklı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanuna ilişkin, ''Bu yasanın yanına rant kelimesini getirmek, bu yasayla birlikte rant ifadelerini kullanmak çok büyük haksızlıktır'' dedi

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Erdoğan Bayraktar, Vatan Teknoloji Koleji'ni açıyor!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Erdoğan Bayraktar, Halkalı'da Teknoloji Meslek Lisesi açtı!

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Dr. Erdoğan Bayraktar, İstanbul Teknik Üniversitesi'yle protokol yapıp üniversitenin de katkılarıyla Halkalı'da ilk uygulamalı Teknoloji Meslek Lisesi'ni eğitime açtı. 

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Eski Bakan Erdoğan Bayraktar dönüşüm sürecini eleştirdi!

Kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması gerektiğini belirten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, süreci tıkayanları ve açık gözlülük yapanları devletin temizlemesi gerektiğini söyledi. İşte açıklamaları...

Erdoğan Bayraktar'a Afrika'dan iş teklifi!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Afrika'dan Erdoğan Bayraktar'a iş teklifi! Toplu konut projelerinin başına mı geçecek?

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir kaç Afrika ülkesinden teklif aldığını belirterek, “50 binle 100 bini bulan toplu konut projelerinin başına geçmemi istiyorlar. 4-5 aydır görüşüyorum ama kabul etmedim” dedi.

Erdoğan Bayraktar'dan büyük operasyon açıklaması!

Çevre Şehiriclik Bakanı Erdoğan Bayraktar yürütülen bir soruşturma kapsamında 17 Aralık 2013 tarihinde gözaltına alınan ve içlerinde oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da bulunduğu operasyon ile ilgil ibir açıklama yaptı...

Zafer Çağlayan ve Erdoğan Bayraktar'dan operasyon açıklaması!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oğullarının gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakanlar Çağlayan ve Bayraktar' ın açıklamaları şöyle...

BM’den Erdoğan Bayraktar’a teşekkür mektubu geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a BM’den teşekkür mektubu geldi. Barselona Sözleşmesi 18. Taraf Ülkeler Toplantısında göstermiş olduğunuz takdire şayan koordinasyondan ötürü en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz ifadelerine yer verildi...

Erdoğan Bayraktar: İmara aykırı yapı ifşa edilecek!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sahil operasyonu kapsamında 'denize sıfır' diye verilen gazete ilanlarını bile takip ettiklerini belirterek, hazırlıkları süren İmar Kanunu'na "çivi çakma" formülü getireceklerini açıkladı...

Erdoğan Bayraktar: Reina'yı ya halka açın, ya yıkın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar imar planı ile ilgili Reina'yla ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan Bayraktar, ' Reina'yı ya halka açın, ya yıkın ' dedi.

Erdoğan Bayraktar yarın Tekirdağ'da toplu açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ programına katılacak. Program kapsamında Tekirdağ'da Başbakan Erdoğan ve Bakan Bayraktar toplu açılış töreni yapacak...

erdoğan bayraktar açıklamaları Haberi

erdoğan bayraktar açıklamaları


CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun soru önergesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın verdiği yanıt; Türkiye'nin riskli alan ilan edilen yerlerin haritasını ortaya koydu. Buna göre riskli alan ilan edilen altı yer; Amasya, Çorum, Gaziantep, Tokat, Adana, Karaman.


Tanrıkulu'nun soru önergesini yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, zemin yapısı veya üzerindeki yapılaşma sebebiyle can ve mal kaybına yol açma riski taşıdığı tespit edilerek, riskli alan ilan edilen altı yere ilişkin bilgi verdi.


RİSKLİ ALAN İLAN EDİLEN ALTI YER


Bakan Bayraktar, Amasya İli, Merkez İlçesi Kirazlıdere Mahallesi sınırları içerisinde yer alan yaklaşık 4.21 hektarlık alan, üzerindeki yapılaşmanın can ve mal kaybına yol açma riski bulunduğu gerekçesiyle Bakanlar Kurulunun kararı ile "riskli alan" ilan edildiğini söyledi.


Bayraktar, Çorum İli, Osmancık İlçesi,Yeni, Hıdırlık, Yazı,...