19 / 04 / 2024

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu hattı alt yapı çalışmaları hızla devam ederken, bu bölgenin su ihtiyacını karşılaması için kumlan depolama tesisi de son aşamaya geldi.

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Karadeniz Ereğli Medya Evi'nin temeli atıldı!

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından yer tahsisi gerçekleştirilen Karadeniz Ereğli Gazeteciler Derneği Medya Evi'nin temeli atıldı.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Konya Ereğli'de 7.7 milyon TL'ye satılık 35 arsa!

Konya Ereğli Belediyesi, mülkiyetine sahip olduğu 35 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 31 Ağustos'ta yapılacak...

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Haberi

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında yapılacak olan 50 metreküp kapasiteli su deposu inşaatı tamamlanıyor. 

Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu sağlayacak olan bu depoya diğer hatlardan 45 metreküp kapasiteli su pompalanması için gerekli olan 20 kilometre civarındaki bir uzunluğa sahip hat çalışması sürüyor. 

Kısa bir süre içerisinde Kuzukuyusu Köyü'ne içme suyu Ereğli Belediyesi tarafından sağlanmış olacak. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, sadece Ereğli kent merkezindeki sorunları değil, köy ve kasabaların sorunlarını da çözme noktasında gayret gösterdiklerini dile getirdi. Oprukçu, "Ereğli, kentsel dönüşüm çalışmalarına paralel olarak bir büyüme ve gelişme içerisindedir. Aynı şekilde köy ve kasabalarımızda yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ile bu gelişme ve büyümeye ayak uyduruyor. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde hareket ederek kent merkezi ile Ereğli'ye bağlı köy ve...