27 / 04 / 2024

erzurum tokide ev

erzurum tokide ev

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum İspir'e konut, ticaret merkezi adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenleme inşaatı işlerini ihaleye çıkardı.

Erzurum depreminde 55 ev oturulamayacak hale geldi!

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum'da toplamda 55 evin oturulamayacak düzeyde olduğuna dikkat çekti. 

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Erzurum'da emeklilere özel konut projesi!

Türkiye Emekliler Derneği'nin Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, emeklilerin ev sahibi olması ve peşinatlarda yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için çalışmalarda bulunduklarını söyledi.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Erzurum’da Puşkin’in kaldığı ev müzeye dönüştürülecek!

Rusya’nın Ankara büyükelçisi Aleksey Yerhov, Ezurumdaki yetkililerin, büyük Rus şairi Aleksandr Puşkin’in 1829 yılında geldiği Erzurum’da kaldığı evde Puşkin Müzesi açmayı planlıyor.

Kiraladığı evi satmak isteyen kiracıya 7 yıl 6 ay hapis!

Erzurum'da ev sahibi adına sahte kimlik çıkartıp kiracısı olduğu evi satmaya çalışan bir kişi ile arkadaşı 7 yıl 6'şar ay hapis cezası aldı.

Erzurum'da kiracısı olduğu evi satmaya çalışan kişi yakalandı!

Erzurum'da ev sahibi adına sahte kimlik çıkartıp kiracı olduğu evi satmaya çalıştığı belirtilen bir kişi ile arkadaşı hakkında "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" suçlarından 5 seneden 15 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Erzurum Dernekleri 3 şehit ailesine ev hediye etti!

İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun öncülüğünde başlatılan ’el ver, ev alalım’ kampanyası ile şehit düşen 2 asker ile 1 polisin ailelerine alınan evler teslim edildi.

Erzurum Şehristan Evleri güncel ev fiyatları!

Şehristan Konutları Erzurum Yakutiye bölgesinde hayata geçirildi. Fiyatların 214 bin TL'den başladığı proje 13 katlı 13 blok olarak yükseliyor...

Tapusuz ev almayın!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen ev alacak vatandaşları uyardı. Başkan Sekmen, "Tapusuz ev almayın" dedi.

TOKİ Erzurum'da 529 aileyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Erzurum'da inşa edilen 529 adet dairenin kura çekilişi yapıldı. 529 aile ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Erzurum Aşkale TOKİ başvurusu!

Ev fiyatlarının 66 bin TL'den başladığı projede 138 adet daire yer alıyor. İşte Erzurum Aşkale TOKİ başvurusu...

erzurum tokide ev Haberi

erzurum tokide ev


Erzurum İspir'e konvansiyonel kalıp sistemiyle 80 adet konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatları yaptırılacak. İhale, TOKİ'de 10 Aralık 2007 tarihinde saat 10.00'da "açık ihale usulü" ile yapılacak.


Yer tesliminden itibaren 450 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine, sadece yerli firmalar katılabilecek. Firmalar ihale dokümanını TOKİ'den görebilecekleri gibi, aynı yerden bedeli mukabili temin edebilecekler.


Şartnameye göre hazırlanacak teklif mektupları ise ihale günü, ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.


Tamamı için teklif...