26 / 04 / 2024

Evke Yapı villa Bursa

Evke Yapı villa Bursa

Ofis projelerinde iddialı firmalardan Evke Grup, 2014'te temelini attığı Evke Flex Office projesinde teslimata Eylül 2016'da başlamayı hedefliyor..

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Dizayn Villa Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Villa Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Zafer Çinar tarafından kuruldu.

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Dağ tarafından kuruldu.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Beykoz’a yapılacak 553 villa için ağaç kesme izni istendi!

İstanbul Beykoz’daki Kuzey ve Güney Kirazlı ormanlarına yapılması planlanan 553 villa için ağaç kesme izni istendi.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Kemer Country'de spor alanına villa yapımına izin veren plan değişikliği TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul'da özel spor alanı olan bir arazide villa yapımına izin veren plan değişikliğini meclis gündemine taşıdı...

Acat Yapı Dereköy Villa teslim tarihi!

Dereköy Villa projesi Acat Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Peki Acat Yapı Dereköy Villa ne zaman yapılacak?

Olea Armonia By Evke 2018'de teslim edilecek!

Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temelinin atıldığını söyledi.

Olea Armonia By Evke projesinin temeli atıldı!

Evke Grup bünyesindeki Evke Yapı İnşaat'ın, Bademli'deki Olea 43 Evleri'nin ikinci etabı olarak yeniden projelendirdiği ve Olea Armonia By Evke olarak adlandırdığı üst segment yeni konut projesinin temeli törenle atıldı.

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Evke Yapı villa Bursa Haberi

Evke Yapı villa Bursa

Evke Grup; ofis projeleriyle öne çıkan Evke Yapı'nın yanı sıra Evak Gıda Restaurant ve Lojistik, Evkal Danışmanlık, El'ce Davet Tasarım ve Dijital Baskı ile Burgen Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi'yle geniş bir çerçevede faaliyet gösteriyor. Grup, ciro açısından her yıl ortalama yüzde 10 büyüyor. Grup, bünyesinde 100 kişiyi istihdam ediyor. Çalışanların 72'si Evke Yapı da bulunuyor. Evke Yapı, soıı projesi Evke Flex Office ile de iddialı. Yeşil bina konseptiyle inşa edilen Evke Flex Office projesinin temeli 2014'te atıldı. Grup teslimatlara ise Eylül 2016'da başlamayı planlıyor. 


İstanbul yolu üzerinde 5 bin 685 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Evke Flex Office, 3.8 metre yüksekliğindeki ofislerin kat planının da getirdiği esneklikle 50 metrekareden 820 metrekareye kadar planlanabiliyor. 4 bin 800 metrekare alan üzerinde 22...