29 / 03 / 2024

Faik Öztrak deprem açıklaması

Faik Öztrak deprem açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı açıklamada İzmir'de radikal bir dönüşüme ihtiyaç olduğunu söyledi.

CHP’li Faik Öztrak Afet Yeniden İmar Fonu eleştirisi: Ortada konut yok ama fon var!

2023 yılının Mart ayında kanun teklifi kabul edilen Afet Yeniden İmar Fonu’nun faaliyete geçebilmesi için gerekli olan yönetmelik 10 ay gecikmeli çıkarıldı. Afet fonuna verilen borçlanma yetkisi kafaları karıştırdı. CHP’li Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Ortada konut yok ama fon var" dedi.

Buğday fiyatı 13 lira mı olacak? Çiftçiler dikkat! Buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak? 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak, buğday alım fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki buğday alım fiyatı ne zaman açıklanacak?  

Aralık ve ocak ayında doğal gaz faturası gelmeyecek mi? İşte o teklif…

Yüksek enflasyon gıda fiyatlarını uçururken enerji fiyatları katlandı. Kömür fiyatlarına gelen zamların yanı sıra doğal gaz faturaları da cep yakmaya başladı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, vatandaşı rahatlatmak için aralık veya ocak aylarında doğal gaz faturası gönderilmemesi çağrısı yaptı.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Faik Öztrak'tan konut kredisi açıklaması!

Parti Genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, son bir senede 378 milyar liralık tüketici ve konut kredisi kullandırıldığı dile getirdi.

Faik Öztrak'tan kira fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Müteahhitlerin iş bırakma eylemlerine değinen Öztrak, ev kiralarıyla ilgili de konuştu.

Faik Öztrak'tan konut fiyatları değerlendirmesi!

CHP Sözcüsü Öztrak, son zamanlarda konut fiyatlarında meydana gelen artışlar hakkında yorum yaptı. 

CHP’den Kanal İstanbul yanıtı!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Faik Öztrak'tan Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı eleştiriler yaptı. İşte Öztrak'ın o açıklamaları...

Faik Öztrak'tan inşaat sektörü istihdamı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 2019 ve 2020 yıllarında 1 milyon 926 bin kişinin işsiz kaldığını ifade etti. Öztrak, inşaat ve tarım istihdamındaki artışların sınırlı olduğunu kaydetti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ten kira önerisi!

Önceki gün gündem değerlendirmesi yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, esnafın kira ödemelerine yönelik önerilerini dile getirdi. 

Faik Öztrak'tan Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Öztrak'ın o açıklamaları...

Faik Öztrak'tan kira yardımı eleştirisi!

Esnafın sorunlarına değinen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak kira yardımı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Faik Öztrak deprem açıklaması Haberi

Faik Öztrak deprem açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1939'da meydana gelen Erzincan depremi üzerinden CHP'yi hedef göstermesine cevap verdi.

Öztrak'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"2013'ten bu yana ekonomiyi borçla şişiren model artık çalışmıyor. Paramız pul oldu. 2018'deki hayata geçen tek adam vesayet rejimi ülkeyi devlet krizine soktu. Tek adamın atadığı bakanlar milletin seçtiği vekillerin önünde oturtuldu. Hukuk devleti, demokrasi her gün yara alıyor. Her alanda savruluyoruz. 70'lerin popüler dizisi Yalan Rüzgarı sarayın kibirlisinin hikayeleri yanında solda sıfır kalıyor.

İZMİR'DEKİ DEPREM


Yaralarımız ağır. Hasarlı, yorgun binaların tespitinden sonra İzmir'de radikal bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Ankara'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi ile el ele bu yaraları sarması gerekiyor. Bu yıl depremlerde 202 kişi hayatını kaybetti, bunun 156'sı Türkiye'de. Toplanan deprem vergileri nereye...