26 / 04 / 2024

Ferzan Çelikkanat turizm değerlendirmesi

Ferzan Çelikkanat turizm değerlendirmesi

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

GİSP, Markalı Gayrimenkul Yatırımları'nı masaya yatırıyor!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP), Markalı Gayrimenkul Yatırımları toplantısını GİSP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferzan Çelikkanat moderatörlüğünde düzenliyor. Toplantıda, markalaşmanın” gayrimenkul sektörüne sağladığı katkıları ve kentsel dönüşümdeki rolü konuşulacak.

5 yeni Four Points by Sheraton açılacak!

2016 yılı değerlendiren ve 2017 yılına projeksiyon tutan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye ve Türkiye’nin potansiyelinden yabancı yatırımcı dahil kimsenin vazgeçemeyeceğini söyledi.

Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Solo Event Turizm Otelcilik Organizasyon Anonim Şirketi, Osman Ferzan Kırhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye şehiriçi otellerin gözdesi oluyor!

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi.

Barış ve huzur turizmin en büyük sermayesi!

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye’ de turizmin kalbi sayılacak, Sultanahmet’teki gibi saldırıların, İstanbul gibi kimlikli kentlere seyahatlerde tedirginlik yaratabileceğine dikkat çekti.

Turizm sektörünü bekleyen büyük tehlike!

Devletin ve turizmcilerin bir an önce kuraklığa karşı önlem alması gerektiğinin altını çizen Genel Müdür Ferzan Çelikkanat, "Devlet yatırım ve işletme sürecinde çevreci ve sürdürülebilir ürünlere teşvik vermeli" dedi...

Turizm sektörü kuraklık tehdidinde!

Er Yatırım ve Turizm A.Ş. Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, devletin ve turizmcilerin bir an önce kuraklığa karşı önlem alması gerektiğini belirterek, "Devlet yatırım ve işletme sürecinde çevreci ve sürdürülebilir ürünlere teşvik vermeli" dedi...

Ferzan Çelikkanat: Turizmi bekleyen en büyük tehlike kuraklık!

Turizm sektörüne markalı iş otelleri ya tınması olarak giren Er Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türk turizminin gelecekteki en büyük tehlikesinin kuraklık olduğunu vurguladı.

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldıracağız!

Türkiye'nin birçok ilinde "markalı şehir otelleri" yatırımları hedefleyen Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'deki "orta segment otel" ihtiyacını ortadan kaldırmak için yola çıktıklarını belirtti...

Ferzan Çelikkanat: Türkiye'de turist profili değişiyor!

Turizm sektörüne markalı otel yatırımlarıyla giren Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye' de turist profilinin bölgede yaşanan değişimler nedeniyle farklılık gösterdiğini vurguladı...

Ferzan Çelikkanat: Turizmde kalifiye eleman sıkıntısı bekleniyor!

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'de çok sayıda nitelikli otel yapıldığına işaret ederek, "Artan yatırımlarla birlikte konaklama ve ağırlama sektöründe Türkiye'yi çok ciddi bir ara eleman sıkıntısı bekliyor" dedi.

Ferzan Çelikkanat turizm değerlendirmesi Haberi

Ferzan Çelikkanat turizm değerlendirmesi

Türkiye’de Anadolu kentlerinin potansiyeli uluslararası otel zincirlerinin iştahını kabartıyor. Er Yatırım Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, dünyanın büyük otel zincirlerinin yatırım rotasını Türkiye’ye kırdığını söyledi. Türkiye’de ciddi bir iş oteli ihtiyacı olduğunu ve uluslararası otel zincirlerinin de bu segmentte yer almak istediklerini ifade eden Çelikkanat, “3 yıl içinde yatırımlar 10 milyar doları bulacaktır” dedi.



22.01.2015 – Turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılmasının sektöre ilgiyi artırdığını, yerli ve yabancı yatırımcıların 3 ve 4 yıldızlı şehir otellerine yatırım yapmaya başladıklarını ifade eden Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, 3 yıl içinde bu alandaki yatırımların 10 milyar doları bulacağını söyledi.


İşbirliği yaptıkları ve bünyesinde 9 farklı otel markasını bulunduran Starwood grubu da dâhil olmak üzere turizmin küresel devlerinin, büyük kentlerin ardından rotalarını Anadolu'ya...