25 / 04 / 2024

Fikri Işık elektrik kesintisi

Fikri Işık elektrik kesintisi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: - "(Kocaeli'ndeki elektrik kesintileri) Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" dedi..

Bakan Işık elektrik kesintilerine tepki gösterdi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli'ndeki enerji kesintilerine ilişkin, "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" değerlendirmesinde bulundu.

Fuk İç Mimarlık Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Fuk İç Mimarlık Elektrik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Fahri Uğur Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Fikri Işık: Askeri tesisler 1 ay içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara ve İstanbul'daki askeri tesislerin 1 ay içerisinde taşınmasını hedeflediklerini açıkladı.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ konutları sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık: İnşaat sektörü, 360 adet sektörü besliyor!

Denetimciler, müteahhitler ve inşaat mühendislerinin sorunlarını dinlemek bir araya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerine vurgu yaptı.

Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

Fikri Işık, Cengiz Topel Havalimanı'nda inceleme yaptı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanına Aletli İniş Sistemi (ILS) konulması için yapılan çalışmaları inceledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta tamamlanacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Işık, ''İnşallah Mart ayının sonunda araçlarla geçmeyi ümit ediyoruz'' dedi.

Fikri Işık elektrik kesintisi Haberi

Fikri Işık elektrik kesintisi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'ndeki enerji kesintilerine ilişkin, "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık" değerlendirmesinde bulundu.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde 30 Aralık Salı gününden beri enerji kesintileriyle ilgili şikayetlerin devam etmesi üzerine valiliğin Gebze ilçesindeki ek hizmet binasında düzenlenen toplantıya Işık'ın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) yetkilileri katıldı.  

Işık, uzun süreli enerji kesintilerinin kabul edilemeyeceğini belirterek, Marmara Depremi'nde bile bu kadar uzun süreli kesintilerin yaşanmadığını kaydetti. 


Halen 24 köye elektrik verilemediğine dikkati çeken Işık , "Bu kadar perişanlığı hatırlamıyorum. 2002'den beri bu kadar uzun ve sert elektrik kesintisine rastlamadık. Daha önce...