24 / 04 / 2024

fikri ışık kocaeli yatırımları

fikri ışık kocaeli yatırımları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin, Türkiye'nin, yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapıldığı merkez üssü olmasını istediklerini söyledi. Işık, Türkiye'nin sanayi kuruluşlarından 92'sinin Kocaeli'de bulunduğuna dikkat çekti...

Selden etkilenen KOBİ'lere sağlanan 'Acil Destek Paketi'nin kapsamı genişletildi!

Selden etkilenen illerdeki KOBİ'ler için sağlanacak "Acil Destek Paketi"nden, Artvin, Bolu, Giresun, Karabük, Kocaeli, Rize, Sakarya ve Trabzon'daki işletmeler de faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Home Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikri Çıkılmazkaya tarafından kuruldu.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Vefa Küçük Kocaeli'de toplam bedeli 74 milyon TL olan iki arsasını satışa çıkardı...

Kocaeli'de Mayıs'ta bin 949 konut satıldı!

TUİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, 2019 yılı Mayıs ayında Kocaeli'de bin 949 konut satıldı.

Kocaeli'de imar barışı ile 3 bin 500 vatandaşın sorunu çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı ile 3 bin 500 vatandaşımızın sorununu çözdük. Kocaeli'nde Çayırova, Derince, Kandıra, Körfez, İzmit, Gölcük'te 80 hektar büyüklüğünde riskli alan belirledik. Yaklaşık 9 bin adet konut ve iş yerinin yıkımını gerçekleştirdik" dedi...

Düzce'de geçen yıl 8 bin 160 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, Kocaeli'de 35 bin 783 konut, Sakarya' da 23 bin 91 konut, Düzce'de 8 bin 160 konut satışı gerçekleşti.

Düzce’de Aralık ayında 848 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Aralık ayı konut Satış İstatistiklerine göre, Düzce’de Aralık ayında 848 konut satışı gerçekleşti.   

Düzce’de Ekim ayında 867 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verileri göre, 2018 yılı Ekim ayında Düzce’de 867 konutun satışı gerçekleşti.

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Kocaeli Pembe Köşk restore edilecek!

Kocaeli’nin gözde yapılarından olan Pembe Köşk, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Gölcük Halıdere'de Fizik Tedavi Merkezi açıldı!

Gölcük Halıdere Mahallesi'nde hayata geçirilen Fizik Tedavi Merkezi açıldı. Açılışa katılan Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, "Kocaeli hak ettiği sağlık hizmetini alıyor" diye konuştu.

fikri ışık kocaeli yatırımları Haberi

fikri ışık kocaeli yatırımları


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin, Türkiye'nin, yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapıldığı merkez üssü olmasını istediklerini söyledi.


Başiskele'de bir otelde düzenlenen sanayi değerlendirme toplantısına katılan Işık, kamu kurumları temsilcileri ve iş adamlarının sorunlarını dinledi.


Basın kapalı yapılan toplantının ardından açıklama yapan Işık, programın, kentteki OSB'lerin ve sanayicilerin sorunlarına yönelik çok kapsamlı ve verimli geçtiğini belirtti.


Işık, toplantıda dile getirilen sorunları not aldıklarını, sorunların takibi ve çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını ifade ederek, "Toplantıda konuştuğumuz konulardan bir tanesi, bizim sanayicimize verdiğimiz en önemli mesaj, evet Kocaeli bir sanayi kenti ama istiyoruz ki bundan sonra Kocaeli bir Ar-Ge inovasyon ve sanayi kenti olsun. Yani bir teknoloji ve üretim merkezi olsun istiyoruz. Kocaeli, yüksek teknolojiye dayalı üretimin yapıldığı Türkiye'nin merkez üssü olsun istiyoruz" diye...