28 / 03 / 2024

finans merkezi ümraniye

finans merkezi ümraniye

Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim için 0212 325 23 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ruhsat alımı gerçekleşen proje 71 bin 155 metrekare inşaat alanından oluşacak.

Ümraniye Belediyesi'nden Finans Merkezi açıklaması!

08.09.2014 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen "Torba Tasarıya" AK Parti Milletvekillerinin verdiği önergenin kabul edilmesi ile yeni bir madde ihdas edildiğinden bahisle İstanbul’da...

Ataşehir Finans Merkezi artık Ümraniye sınırlarında!

Ataşehir'de yer alan ve 2018 yılında tamamlanması planlanan Finans Merkezi'nin dün yapılan Torba Yasa Tasarısı görüşmelerinde Ümraniye'ye geçmesi gündeme geldi. Bu değişim ile Ataşehir ve Ümraniye sınırlarını da değişti.

Küresel finans merkezinin çekim merkezi olacak projede geri sayım! İstanbul Finans Merkezi nisan ayında açılıyor

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde halen inşaat çalışmaları süren İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindiği belirtiliyor. 75 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen merkezin, nisan ayında açılması bekleniyor.

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parselde yer alan İstanbul Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO İstanbul Finans Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan İstanbul Finans Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası ihalesi bugün!

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için bugün saat 10:30'da danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

Finans Merkezi Ümraniye'yi ihya etti!

İstanbul'da Asya Yakası'nın öne çıkan ilçelerinden biri olan Ümraniye, 1990'lı yıllarda Sinpaş'ın bölgeyi keşfetmesiyle gelişmeye başladı. İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakınlığı ve metro hattı ile gelişimi hızlanan ilçe markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Finans Merkezi ve metro projesi Ümraniye'yi geliştiriyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum öncesi Ümraniye’de miting yaptı. Erdoğan uluslararası finans merkezi Ümraniye’nin eski sıkıntılı günlerini geride bırakarak geleceğe doğru hızla ilerlediğini belirtti.

İş GYO Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Ümraniye Küçükbakkalköy'de İş GYO tarafından inşa edilen İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı..

İstanbul Finans Merkezi'nin değeri yüzde 30 arttı!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerini açıkladı. KAP'ta yayınlanan açıklamaya göre değer 2 milyar 687 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi TCMB binası için teklifleri topluyor!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 10 Parselde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının ihalesi 28 Şubat'ta yapılacak.

finans merkezi ümraniye Haberi

finans merkezi ümraniye

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek Finans Merkezi projesi ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


Toplam İnşaat alanı 71 bin 155 metrekare olarak belirlenen Finans Merkezi İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de inşa edilecek. Proje 200 milyon TL yatırımla yükselecek. 


Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim için 0212 325 23 50 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Proje 18 katlı tek bloktan oluşuyor.


Alt katında toplantı salonlarına yer verilen İş GYO Finans Merkezi projesinin ortak kullanım alanları arasında; spor alanları, restoranlar, 7 katlı kapalı otopark, fitness, eğlence alanları bulunuyor.




Ümraniye Finans Merkezi İş GYO iletişim

Telefon: 0212 325 23 50

Web: www.isgyo.com.tr

Özge...