19 / 04 / 2024

Folkart Incity projesi

Folkart Incity projesi

“Hayatın içinde” sloganıyla yola çıkan Folkart’ın yeni yaşam merkezi FOLKART INCITY Lansmana özel ödeme fırsatları ile satışa sunuldu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Folkart'tan İzmir'e 1.623 konutluk yeni proje geliyor!

Folkart'ın merakla beklenen Konak projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Projedeki konut sayısı 292'den 643'e, rezidans ofis sayısı 398'den 980'e çıktı. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili detaylar...

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Folkart Konak projesi başlıyor! Folkart'tan İzmir'e 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Folkart, İzmir Konak'ta 292 konut ve 398 rezidans hayata geçirecek. İşte Folkart Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Konak 18 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı! 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek! İşte 18 soruda tüm detaylarıyla Folkart Konak...

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

Folkart Nova geliyor! Yeni proje!

Folkart Nova projesi için düğmeye basıldı. Folkart Vega projesine komşu konumda yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer verilecek.

Folkart Country Urla'ya yoğun ilgi!

Folkart imzasıyla, Urla Bademler'de hayata geçirilen Folkart Country projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

Folkart Line'da 2+1'ler 449 bin TL'ye!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi 422 adet bağımsız birim oluşuyor. Projede bulunan 2+1'ler 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart Incıty'de teslimler çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin 2019 yılı içerisinde teslimi planlanıyor.

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Incity projesi Haberi

Folkart Incity projesi

“Hayat Buna Değer” sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart, Bornova Yeni Kent Bölgesi’nde yepyeni bir yaşam merkezi kuruyor. FOLKART INCITY, isimli yeni proje kent merkezinde, doğayla içiçe, yaşamın ritminden hiç kopmadan, sakinliğin, huzurun ve mutluluğun adresi olarak “Hayatın İçinde” olmak isteyenler için tasarlandı. 


FOLKART INCITY projesi İzmir’de FOLKART Academy’de basın mensuplarına tanıtıldı. Tiyatro sanatçısı Volkan Severcan’ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, FOLKART Genel Müdürü Metin Sancak, FOLKART Proje ve Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayetullah Mutlu ve Öncüoğlu Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek Mimar Enis Öncüoğlu konuşmacı olarak yer aldı. 


Etkinliğin açılış konuşmasını yapan FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, FOLKART’ın incity projesi dahil,...