26 / 04 / 2024

fransız kültür merkezi satışı

fransız kültür merkezi satışı

Fransa Ankara Kızılay Ziya Gökalp Caddesi No:15 adresindeki Fransız Kültür Merkezi olarak kullanılan binasını satışa çıkardı.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Ekim'de açılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Millet Bahçesi'ni inceledi. Proje Ekim ayında hizmete açılacak.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Kartal Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, Yalı Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi için düğmeye bastı...

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Çanakkale'de 30 milyon liralık kültür merkezi projesi yarım kaldı!

5 yıl önce temeli atılan ve 2018'de tamamlanacağı sözü verilen Çanakkale Kültür Merkezi binasının inşaatı yarım kaldı. İnşa edilecek bina için 30 milyon lira para harcanmıştı.

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

fransız kültür merkezi satışı Haberi

fransız kültür merkezi satışı

612 metrekare arsası olan bina 8 normal, 1 bodrum ve 1 otopark katından oluşuyor. toplam inşaat alanı 3 bin 200 metrekare.

İhaleye katılmak isteyenler 24 Ağustos'ta yazılı teklif sunabilecek. Binayı satın almak isteyenler 23 Ağustos'a kadar randevu alarak binayı dolaşabilecek. İhalenin tahmini bedeli ve geçici teminatı açıklanmadı....