25 / 04 / 2024

gayrimenkul satış pazarlama yöntemleri

gayrimenkul satış pazarlama yöntemleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde düzenlenen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsünde Haliç Panorama Satış Müdürü Hüseyin Kayra yaptığı konuşmada patronların ve işverenlerin yaklaşımlarının öneminden bahsetti

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nd Satış Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nejdet Demirel tarafından kuruldu.

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

İhh Gayrimenkul Satış Pazarlama Ve Ticaret Limited  Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Baran        Karaca  ve Melih Olcay tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Yabancıya gayrimenkul satışı cari açığı azaltacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, yabancıya gayrimenkul satışının cari açığın finansmanında önemli bir katkısı olduğunu açıkladı.

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!    

İnvest Plus Turkey Uluslararası Gayrimenkul İnşaat Satış Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adanan Bozbay, Dilber Basmacı, Gizem Mudrişler, Hakan Akdoğan, Mustafa Hakan Özelmacıklı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul satış ve pazarlamada konutmatik devrimi başladı!

Konut projelerinin satış ofislerinde müşteri bekleme dönemini kapatan Konutmatik, gelişmiş dijital teknolojiyi gayrimenkul satış ve pazarlama dünyasına kazandırıyor. 

İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta!

GDR Gayrimenkul Danışmanlık İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri düzenliyor. İleri Düzey Satış Pazarlama ve Gayrimenkul Değerleme Semineri 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul satış pazarlama sektörünün alfabesi!

GDR Danışmanlık Genel Müdürü Cüneyt Güder, gayrimenkul satış pazarlama sektörünün alfabesini kaleme aldı. İşte Cüneyt Güder'in yazısı... 

Mevete İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Satış Pazarlama Reklam Film Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mevete İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Satış Pazarlama Reklam Film Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Erdem ve Mehmet Suphi Ertansel ortaklığında kuruldu. 

Yıllık gayrimenkul satış adetleri gerçeği yansıtıyor mu?

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında yıllık gayrimenkul satış adetlerinin gerçeği yansıtmadığından bahsetti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

gayrimenkul satış pazarlama yöntemleri Haberi

gayrimenkul satış pazarlama yöntemleri
Haliç Panorama Satış Müdürü Hüseyin Kayra'nın konuşması:


Haliç Panorama projesinde satış müdürüyüm. Daha önce Avrupa Konutları'ndaydım. Satış ofisine girip o algıyı hani insanların müşterilerin, şirketin perspektifini yakalamasının yanında aslında o ufka sahip olması gerekenler birazda işverenler... Yani patronların biraz yaklaşımı önemli. Onlarda küçük zihniyetle işte mahalle müteahhiti mantığıyla büyük işler yapılamıyor. Daha çok o problemin değişmesi dönüşmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Yeni başlayan firmalarda özellikle bu. Birkaç kuşak gerekiyor belki üç beş proje gerekiyor ki belli bir hale gelsin diye. Böyle bir lüks yok bu dönem için... Belki onun telafisi olan belli bir dönem vardı ama şu an için bu pek mümkün değil...


Nitelikli bir personelin olması için nitelikli bir işverenin olması gerekiyor. Onun haricinde bütün, bir silsile olarak devam etmesi gerekiyor....