23 / 04 / 2024

gaziantep Bilim Sanat Merkezi

gaziantep Bilim Sanat Merkezi

Şahinbey Belediyesi tarafından üstün zekâlı öğrencilerin eğitim almasını sağlamak için yaptırılan ve Gaziantep’te ilk olma özelliği taşıyan Bilim Sanat Merkezi adım adım yükseliyor.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Şehitkamil Sanat Merkezi göz kamaştırıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirilen Şehitkamil Sanat Merkezi, Alleben Yüzme Havuzu ile İbrahimli Spor Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep Güvenevler Sanat Merkezi açıldı!

Gaziantep’te kültürel ve sanatsal etkinliklerin daha çok yapılması için imkanı sağlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güvenevler Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep Bilim Merkezi 2020 yılında açılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 19 milyon liraya mal olan Gaziantep Bilim Merkezi'nin 2020 yılında hizmete açılacağını söyledi. 

Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitkamil Sanat Merkezi'nin Eylül'de tamamlanması planlanıyor. Projede inşaat çalışmalarına hız verildi.

Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi geliyor!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı konuşmada "Gaziantep'e üçüncü bir üniversite daha kuruyoruz. Gaziantep'e Bilim ve Teknoloji Üniversitesi hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Gaziantep Bilim Merkezi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kente inşa edilmesi planlanan bilim merkezi için düğmeye bastı.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

gaziantep Bilim Sanat Merkezi Haberi

gaziantep Bilim Sanat Merkezi


Eğitime vermiş olduğu önemli katkılarla gündeme gelen Şahinbey Belediyesi tarafından,  üstün zekalı öğrencilere hizmet vermek için yaptırılan Bilim Sanat Merkezi yükselmeye başladı. Akkent Mahallesi ile Yeşilkent Mahallesi arasındaki alana yapılan merkez 3 bin 100 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Gaziantep’te ilk olma özelliği taşıyan merkez ayrıca çatısına yerleştirilen güneş enerjisi panelleriyle kendi elektriğini kendisi üretecek.


Tahmazoğlu Çalışmaları Yerinde İnceledi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hassasiyetle durduğu Bilim Sanat Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Tahmazoğlu, Gaziantep’te üstün zekâlı öğrencilerin eğitim ala bileceği bir okulun mevcut olmadığına dikkat çekerek, “İlimizde maalesef üstün zekâlı öğrencilerimizin eğitim ala bileceği bir okul mevcut değil. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak bu konuda bir öncülük yapalım istedik. Üstün zekâlı öğrencilerimizin eğitim alacağı okulumuzun inşaatına birkaç ay önce başladık. İnşaatımız...