23 / 04 / 2024

Gaziantepe metro müjdesi

Gaziantepe metro müjdesi

Gaziantep'te işçi ve işverenlerle bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, işçiler için 50 bin konut, sanayi ve kent arasında metro yapılacağı müjdesini verdi.

Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi: Yenidoğan-Sancaktepe-Finans Merkezi-Söğütlüçeşme Metrosu'nun yapımı bugün başlıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, X sosyal medya hesabından Anadolu Yakası'na yeni metro müjdesi verdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ankara'ya iki yeni metro hattı müjdesi! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Ankara adayı Mansur Yavaş'tan Başkentlilere 2 metro hattı müjdesi verdi. İşte Mansur Yavaş'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Konya'ya metro müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'ya metro müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Konya metrosunun yapımına başlıyoruz" dedi.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya metro ve millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk Kültür Merkezi Hipodrom Alanı’nda düzenlenen Cumhur İttifakı Ankara mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ankara için 5 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi!

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve başkan adayı Hasan Tahsin Usta, üç metro hattının ilçede birleşeceğini müjdeleyerek, “Gaziosmanpaşa’yı raylı sistem ağıyla öreceğiz” diye konuştu.

Gaziantepe metro müjdesi Haberi

Gaziantepe metro müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, büyük reform hareketleri gerçekleştirerek Türkiye'yi bir özgürlükler ülkesi haline getirdiklerini söyledi. Gaziantep'te işçi, işveren ve sivil toplum kurumu temsilcileriyle bir araya gelen Davutoğlu, işçiler için OSB'nin kuzeyinde 50 bin kişilik konut yapılması ve OSB şehir merkezi arasında metro hattı müjdesi verdi. 


TÜRKİYE'NİN ÖZETİ 

Gaziantep gezisine Hakkari'de şehit düşen Astsubay Ömer Kılıçoğlu'nun ailesini ziyaret ederek başlayan Davutoğlu daha sonra tarihi Bakırcılar Çarşısı ve Almacı Pazarı'nda vatandaş ve esnafla sohbet etti. Ortadoğu Fuar Merkezi'nde yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı işçi-işveren ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle yemekte bir araya gelen Davutoğlu, "Karşımda bir anlamda Türkiye'nin özeti var. Çalışan, kaynak oluşturan, yatırım yapan, üreten bir şehrin temsilcileri var" dedi.


GAZİANTEP DİNAMİZM DEMEK

Gaziantep deyince aklına dinamizm ve başarının geldiğini söyleyen Davutoğlu, "Çalışmak, üretmek Gaziantep'in...