29 / 03 / 2024

gölcük çevre düzenleme çalışmaları

gölcük çevre düzenleme çalışmaları

Gölcük Donanma Komutanlığı arazisi güzelleşiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Gölcük Donanma içerisinde çevre düzenlemesi işi gerçekleştiriyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm projesinin yüzde 99'u tamam!

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gürel, yüzde 99’u biten projeyle ilgili hak sahiplerinin bilgilendirilmesi gerektiğini söyledi.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Denizevler Dönüşüm Projesi'ni tamamlıyor.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Gölcük Denizevler Dönüşüm Projesi'nde binalar yükseliyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyeler arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor.  

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

gölcük çevre düzenleme çalışmaları Haberi

gölcük çevre düzenleme çalışmaları


Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, Gölcük’te bulunan Donanma Komutanlığı arazisinde çevre düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Gölcük Donanma içerisinde çevre düzenlemesi işi gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 45 bin metrekare alan üzerinde çevre düzenlemesi yapılacak.


45 BİN METREKARE


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemesi kapsamında 45 bin metrekarelik alanda 2 bin 600 metrekare baskı asfalt, Açık Hava Müzesi, 6 adet kamelya, 1 adet ahşap kaplama çelik köprü, bitkisel peyzaj, sulama sistemi ve aydınlatma yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir...