19 / 04 / 2024

Gölcük Tabiat Parkı bolu

Gölcük Tabiat Parkı bolu

Türkiye’de her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın sürdürülebilir turizm kapsamında yapılacak düzenlemelerle "bir dünya markası" haline getirilmesi hedefleniyor.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük’teki bungalov ve otel projesini mahkeme durdurdu!

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesini mahkeme durdurdu. Mahkeme proje kapsamında yapılacak olan dağ kızağı ve teleferik hattı projesinin durdurulması talebini ise reddetti.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 bungalov ev inşa edilecek!

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı’nda doğaya uyumlu şekilde inşa edilecek olan 25 adet bungalov evin inşaatlarına başlandı. 

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi. ihaleyi iptal ettiklerini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Çok üzüldük" dedi. 

Gölcük Tabiat Parkı için imza kampanyası!

Bolu’nun en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı için bir imza kampanyası başlatıldı.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesini Kurtuluş Tokcan kazandı!

19 odalı dağ köşkü ile 25 adet bungolovdan meydana gelen Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin kazananı belli oldu. 

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.

Gölcük Tabiat Parkı imara açılmıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gölcük Tabiat Parkı'nda herhangi bir şekilde tatil köyü gibi bir yapılaşmanın söz konusu olmadığı ve imara açılmadığı belirtildi.

Gölcük Tabiat Parkı bolu Haberi

Gölcük Tabiat Parkı bolu


Türkiye’de her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın sürdürülebilir turizm kapsamında yapılacak düzenlemelerle "bir dünya markası" haline getirilmesi hedefleniyor.


"Gölcük Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişme Planı" çerçevesinde 5 milyon lira yatırımla altyapı, peyzaj ve çevre düzenlemesi yapan Bolu Belediyesi, parkı doğa dostu turizm yatırımlarına uygun hale getiriyor.


Bu yılın ilk 8 ayında yerli ve yabancı yaklaşık yarım milyon turistin ziyaret ettiği Gölcük, yeni düzenlemelerle tur güzergahları, manzara seyir noktaları, yürüyüş yolları, konuk evleri, teleferik ve dağ kızağı istasyonlarına kavuşuyor.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, parkın işletmesini 2013 ortalarında aldıklarını hatırlatarak, uygulama aşamasına gelen projeleri olduğunu söyledi.


Teleferik ve dağ kızağı yapımı

Belediyenin çalışmaları kapsamında parkın altyapı sorunları ve çevre düzenlemesine yönelik 5 milyon liralık...