19 / 04 / 2024

Gölcük tapu töreni

Gölcük tapu töreni

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

Gölcük Saraylı'daki tarihi evlerin korunması TBMM'de!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Saraylı Mahallesi'nde bulunan tarihi evlerin korunması ve onarılması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 bungalov ev inşa edilecek!

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı’nda doğaya uyumlu şekilde inşa edilecek olan 25 adet bungalov evin inşaatlarına başlandı. 

Bolu Gölcük'te bungalov krizi!

Türkiye'nin en güzel doğal alanları arasında yer alan Bolu Gölcük’ü imara açacağı iddiasıyla büyük tartışma yaratan ihalenin iptal edilmesinin ardından belediye bölgede bungolov inşaatına başladı.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Gölcük tapu töreni Haberi

Gölcük tapu töreni

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 esnafa  iş yerlerinin anahtarları verildi. Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde tapular dağıtıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, belediye meclis üyeleri, dükkan sahipleri katıldı.

Toplam 418 dükkandan oluşan modern sanayi sitesi iki bölümden meydana geliyor. Tesisin birinci kısmında oto galericiler bulunurken, ikinci kısımda ise oto tamircileri ile sanayi üreticileri yer alacak. Esnafların Kasım ayı içerisinde yeni sanayi sitesine taşınması bekleniyor. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Ellibeş, "Hayaller kurulur ama çoğu zaman hayaller gerçekleşmez. Çok şükür ki bizim hayalimiz gerçekleşti. 17 Ağustos Depremi sonrasında Gölcük bir yıkım ile karşı karşıya kaldı. Hayat durma...