29 / 03 / 2024

Gölcük yeni kavşak çalışmaları

Gölcük yeni kavşak çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İdris Alp,  "Kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor ve hiçbir projemizde aksama yoktur." diye açıklama yaptı. 

Kavanium Gölcük-2’de ev alacakların yüzünü güldüren kampanya!

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Kavanlar, Kavanium Gölcük-2’de ev alımını kolaylaştırmaya yönelik yeni bir kampanya başlattı.

Gölcük yeni kavşak çalışmaları Haberi

Gölcük yeni kavşak çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi ve muhtarların buluşmasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizde israf etmeden önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Devlet kurumlarımızla beraber halkımızın beklediği hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunlardan bir tanesi ve önemlisi olan İzmit Körfez Geçiş geçişi biter bitmez, Gölcüğümüzün içerisinde kavşak çalışmalarına başlayacağız” dedi.


KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETİLER


Büyükşehir Belediye Başkanımızın program yaptığı ilçelerde her fırsatta muhtarlarımızla toplantı yaptığını ifade eden AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, “Kendilerine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Memleketimizin dört bir tarafında milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kocaeli’de de bu hız kesmeden sürüyor” derken...