29 / 03 / 2024

Gravür Zekeriyaköy ulaşım

Gravür Zekeriyaköy ulaşım

2 blokta 4 villadan meydana gelen Gravür Zekeriyaköy’de teslimler Eylül 2014’te başlayacak. 225 metrekare + 125 metrekare bahçesi bulunan villaların fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

İhracatta tüm zamanların rekoru mobilya sektöründen geldi! Sektör, en yüksek yıllık rakama ulaştı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) sevindiren verileri açıkladı. 2022 yılında Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı, yüzde 20,8'lik artış göstererek 8,44 milyar dolara ulaştı. Böylece sektör, çıkarak tüm zamanların en yüksek yıllık rakamına ulaşmış oldu.

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı ne durumda?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un yaptığı inceleme sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Muğla Bodrum'un birçok noktasında devam ediyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'un geçen günlerde ikinci kez incelemesinin sonrasında hızlandırılan yıkım işlemleri, Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy, Torba mahallelerinde tespit edilen ve imar ile ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projeler devam ediyor...

Gravür Zekeriyaköy ulaşım Haberi

Gravür Zekeriyaköy ulaşım

Sarıyer, Zekeriyaköy’ de doğa manzaralı, müstakil yaşamın kapılarını Gravür Zekeriyaköy Villaları’ nda açabilirsiniz. Şehir yaşamından uzak ama şehirden de uzaklaşmadan villa keyfi yaşabilirsiniz. 

Maslak tüneline 10 dakika,Maslak’ a 15 dakika mesafede, Hacıosman- Taksim metrosuna 10 dakikada ulaşabilirsiniz. 3. Köprü hemen yanı başınızda iki yakayı birleştirirken, yeni açılacak havalimanı ile dünyaya bağlanabilirsiniz.


Akıllı ev teknolojisi sayesinde villanızın kontrolü sizin ellerinizde, işinizde, yolda villanıza dönerken kombi ayarlarını yapabilir, villanızın yerden ısıtma sistemini çalıştırabilir ve evinizi kamera sistemi ile izleyebilirsiniz. Müstakil yaşamın sunduğu tüm rahatlığı Gravür Zekeriyaköy Villaları’nda sizleri bekliyor.

Gravür Zekeriyaköy Villaları butik bir proje konsepti ile ikiz dört villadan oluşmaktadır.  Projede her villanın kendine ait geniş bahçeleri yer almaktadır. Bahçe büyüklükleri 120 m2 olan villaların açık otoparkları bulunuyor. Akıllı ev teknolojisi ile donatılan...