18 / 04 / 2024

Haluk Kalyoncu Yelda Demirören düğün

Haluk Kalyoncu Yelda Demirören düğün

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İska Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İska Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Haluk Pekşen: Doğu Karadeniz projesi ile yaylalar imara açılacak!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'u kapsayan DOKAP Projesi'nin Karadeniz'i "talan ve yağmalama" projesi olduğunu iddia etti.

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Archimate Ebru Bilgili Yelda Kayabay Mimarlık Limited Şirketi, Aylin Yelda Kayabay ve Ebru Bilgili ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Cennet Koyu'ndan villa aldı!

Suzan Sabancı-Haluk Dinçer çifti Bodrum Cennet Koyu'ndaki 600 dönümlük ultra lüks bir projeden 760 metrekarelik villa aldı. Çiftin bu villaya 18 milyon TL ödediği öğrenildi.

Haluk Refet Işıtman kimdir?

2010 tarihinden bu yana PERA GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Haluk Refet Işıtman; University of Wisconsin’den mezun olmuştur. İşte Haluk Refet Işıtman'ın özgeçmişi...

Haluk Dursun: Turizimde çok zor bir yıl geçirdik!

Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti, turizm sektörü temsilcileri ile The Marmara Otel'de buluştu. Bakanlık Müsteşarı Prof. Dr. A. Haluk Dursun basma kapalı gerçekleşen toplantının ardından, basın açıklaması yaptı.

Kalyoncu Gayrimenkul Turizm Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Kalyoncu Gayrimenkul Turizm Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 26 milyon 841 bin 195 TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Haluk Kalyoncu Yelda Demirören düğün Haberi

Haluk Kalyoncu Yelda Demirören düğün

Geçen sene aralık ayında merhum iş adamı Hasan Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu ile nişanlanan Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören bu hafta sonu evlenecek.

Sözcü'den İsmail Şahin'in haberine göre, Çırağan Sarayı’nda yapılacak  olan düğün için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Türk iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım göstereceği düğünde, organizasyonun “yağmurun azizliğine” uğramaması için Saray’ın bahçesine devasa bir yapı konduruldu.

Düğünden sonra sökülmesi beklenen yapıya İstanbullular tepki verirken, Saray’ı işleten Kempinski Grubu çalışmalar hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Düzenlenen organizasyonlarla ilgili bilgi paylaşımında bulunamayacaklarını belirten yetkililer, yapı için gerekli izinlerin alındığını...