29 / 03 / 2024

Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri ne zaman bitecek

Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri ne zaman bitecek

HASAN Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşaat çalışmaları, bugün itibariyle 310 günü geride bırakıyor. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin, 2014 yazında tamamlanması planlanıyor...

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Kepez Hasan Doğan Stadyumu yenilendi!

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonunun bitmesiyle haziran ayında bakıma alınan ve Kepez'in birçok organizasyonuna ev sahipliği yapan Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nun yenilendiğini belirtti.

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi, Erol Doğan, Hasan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Türkiye Futbol Federasyonu'na Futbol Vadisi için arazi tahsis edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin devamı niteliğindeki "Futbol Vadisi"nin kurulması için 145 dönümlük arazinin TFF'ye tahsisinin tamamlandığını duyurdu.

Mirastan doğan davalarda yetki hangi mahkemededir?

Miras, bir kimsenin vefat etmesi halinde terekesinin mirasçılarına intikal etmesi halinde söz konusu oluyor. Peki, mirastan doğan davalarda yetki hangi mahkemededir? İşte mirasta yetkili mahkemeler...

Davut Doğan: Kelebek Mobilya 5 yılda 350 mağazaya ulaşacak!

Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, Türkiye'nin en eski mobilya markası Kelebek'i uçuşa geçirdi. Patron Davut Doğan, "Kelebek tozlanmıştı, tozunu alıp cilaladık. Hedefimiz 5 yılda 350 mağaza" dedi...

Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri ne zaman bitecek Haberi

Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri ne zaman bitecek

HASAN Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşaat çalışmaları, bugün itibariyle 310 günü geride bırakıyor. Yer teslimi 29 Mart 2013 tarihinde, temel atma töreni ise 9 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen tesis inşaatında, 310 gün içerisinde betonarme imalatlar tamamlandı. Mimari, elektrik, mekanik, çatı-cephe kaplama, alt yapı imalat çalışmalarına ise hızla devam ediliyor. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin, 2014 yazında tamamlanması ve resmi açılışının yapılması planlanıyor. 


Hakimiyet...