28 / 03 / 2024

hatay çılgın proje

hatay çılgın proje

Adalet Bakanı Ergin, "Biz sadece Türkiye’nin yolunu, suyunu, barajını, havaalanını, hızlı trenlerini yapmadık. Bu ülkede 76 milyonu kardeş yapacak, gönülden gönüle yol inşa edecek adımlar da atıldı" dedi...

Sadullah Ergin: Amanos Tünelleri'nin yapım ihalesine çıkacağız!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası tarafından ilçede bir restoranda verilen yemekte yaptığı konuşmada Amanos Tünelleri'nin projesinin Ocak Şubat gibi biteceğini bildirdi...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Salih Bayraktar'dan Sarıyer için çılgın projeler!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, seçim projelerini açıkladı. Sarıyer’in sorunlarını çözecek 60’ın üzerinde proje arasında tüneller ve tünel otoparklar, teleferik, prestij caddeler gibi dikkat çeken ve çılgın denilebilecek projeler bulunuyor.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Çılgın Sedat: Oğlum için evimi, yazlığımı sattım!

Çılgın Sedat, serebral palsi hastası oğlunun rahatsızlığından dolayı yaşadığı zorlukları anlattı. Oyuncu ve şarkıcı, ''Her şeyim gitti. Evimi sattım, arabamı sattım, yazlığımı sattım. Mal olarak her şeyi satarım ama onurumu satmam'' diye konuştu.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

hatay çılgın proje Haberi

hatay çılgın proje

Adalet Bakanı Ergin, "Biz sadece Türkiye’nin yolunu, suyunu, barajını, havaalanını, hızlı trenlerini yapmadık. Bu ülkede 76 milyonu kardeş yapacak, gönülden gönüle yol inşa edecek adımlar da atıldı" dedi.

HATAY


Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Başbakan Vekili Beşir Atalay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile geldiği Hatay AK Parti İl Başkanlığı önünde konuşma yaptı.


AK Parti çatısı altındaki yolculuğunun 12'nci yılına girdiğini kaydeden Ergin, bu sürenin 11 yılının iktidarda, hükümette geçtiğini belirtti.


AK Parti iktidarı döneminde Hatay’ın geçmişten kalan alacaklarını tahsil ettiğini ifade eden Ergin, şöyle konuştu:


"Hatay, Türkiye’nin en güneyinde, gözden ırak, gönülden ırak kalmıştı maalesef. Batımız Akdeniz, güneyimiz ve doğumuz Suriye ile çevrili ve Türkiye’nin en güneyinde bir vilayet. Havayolu, merkezi demiryolu, karayolu ulaşımı yok. Sulama projeleri yapılmamış. Köy yolları, içme suları...