18 / 04 / 2024

havuzlu projeler

havuzlu projeler

Beylikdüzü'nde inşa edilen 127 dairelik Story Residence'ta yüzme havuzu üstü kapanan terasta olacak. Proje, eylül ayının sonunda teslim ediliyor.

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Çed raporu alması gereken projeler!

Gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerinin belirlenmesi sürecine çed süreci deniyor. Peki, çed raporu alması gereken projeler neler?

Malatya'yı cazibe merkezi haline getirecek projeler!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüteceği projeler bir toplantıda görüşüldü. İşte Malatya'yı cazibe merkezi haline getirmesi planlanan projeler...

Mersin'e bu yıl yapılacak projeler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, genel olarak; yol bakım ve onarımı, asfaltlama, sinekle mücadele, park-bahçe hizmetlerinin ön plana çıktığı hal kompleksi, otogar, atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemi gibi büyük projeler yapacak.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Antalya'da dev projeler turisti otel dışına çıkartacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldığı televizyon programında otel çevresi dahil Antalya genelinde yaptıkları yatırım ve projeler sayesinde turistlerin bu hizmetleri görmek için otel dışına çıkmak için can atacağını söyledi.

Relux Gayrimenkul konsept projeler inşa edecek!

Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirme işinde yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek. Şehrin merkezlerinde butik projeler geliştirecek Relux'ün hedefinde ise şehirli beyaz yakalı çalışanlar ve yatırımcılar var

Mehmet Kurt: Bursa'da eskiye nazaran kaliteli projeler var!

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

TOKİ Anadolu illerine 1000 konutluk projeler yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergim Turan, Anadolu'da nitelikli sosyal konut üretimi için aktif rol alacaklarını belirterek, bin ve 2 bin dairelik konut talebi olan vilayetlerde yeni projeler üstleneceklerini söyledi.

Prestijli projeler yalıtım ihtiyacı için Wooler'i tercih ediyor!

ANKARA'da prestijli projeler kışın soğuğundan, yazın sıcağından Wooler taş yünü ile korunacak. Üretim teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan yeni nesil taş yünü Wooler, cephe danışman firmalarının ve proje yönetimlerinin güvenini kazandı.

Mustafa Aydın Dodurga'daki projeler için bakanlıklardan destek istedi!

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dr. Cahit Bağcı'yı TBMM'deki makamında ziyaret ederek 2015 yılında planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aydın, bazı Bakanlıklara sunulan projeler konusunda de destek istedi.

Trafik sorununu önlemek için hangi projeler hayata geçiriliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi. İşte hayata geçirilen projeler...

Mega projeler İstanbul'u nasıl etkileyecek?

Hazırlanan ' mega projeler ' dünyanın en büyük ve en güzel kentlerinden biri olan İstanbul 'un sonunu getireceği iddia edildi.

havuzlu projeler Haberi

havuzlu projeler
Orkun Group'un Beylikdüzü'nde inşa ettiği Story Residence, 6.5 dönümlük arazide gerçekleşiyor. Bölgenin önemli alışveriş merkezlerinden Migros'a 1.5 kilometre mesafede bulunan proje, TEM Otoyolu'ndan Mecidiyeköy'e 30, Boğaziçi Köprüsü'ne de 45 dakika uzaklıkta yer alıyor. 13'er kattan oluşan iki bloktan meydana gelen Story Residence'ta toplam 127 daire bulunuyor.

4 farklı daire tipi
İnşaatına 9 ay önce başlanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde olmak üzere dört farklı daire inşa ediliyor. Story Residence'taki 1+1 daireler 70, 2+1 daireler 129, 3+1 daireler 186 ve 4+1 daireler de net 222 metrekare büyüklüğünde. 24 saat kesintisiz resepsiyon hizmetinin verileceği rezidans konseptli projede giriş çıkışlar her bloğa özel güvenlik kartları ile yapılıyor. Story Residence'ta ücretsiz temizlik ve vale hizmeti de veriliyor. Projede...