25 / 04 / 2024

hayat park meydanı son durum

hayat park meydanı son durum

Emlak Konut GYO'nun 20 konut planladığı Bahçekent Hoşdere bölgesinde yapılacak "Hayat Park" dev şehir parkı için çalışmalar sürüyor. Hayat Park Meydanı 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Bahçeşehir Hayatpark 1 Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Hayatpark Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de yükselen Hayat Park Still Rezidence'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor.

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları geliyor! Yeni proje!

Ünsal Group Başakşehir'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 221 milyon 849 bin 888 TL'ye mal olacak.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Bursa Altınova'daki 2 katlı bina yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi, şehre nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan kazandırmak için kamulaştırılan 2 katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. 

Ekrem İmamoğlu: Taksim Meydanı dönüşecek, Gezi Parkı korunacak!

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı için yeni bir proje hayata geçireceklerini, Gezi Parkı'nı ise korumaya alacaklarını söyledi.

hayat park meydanı son durum Haberi

hayat park meydanı son durum


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 20 konut olarak planlanan Bahçekent'e dev şehir parkı için ihale yapılmıştı. Hoşdere olarak bilinen bölge yeni bir uydukent olacak denebilir.


Hayat Park Meydanı projesinin 19 Aralık 2014'te gerçekleştirilen ihalesine 5 firma teklif vermiş, Yapı ve Yapı İnşaat 39 milyon 931 bin 28 TL en düşük teklifle ihaleyi almıştı. Emlak Konut ile firma arasında iş sözleşmesi 6 Ocak 2015 tarihinde imzalandı.


Bahçekent Flora, Avrupark gibi projelerin satışlarına başlandığı Hoşdere'de 160 bin metrekare alanda dev bir şehir parkı yapılacak.



Hayat Meydanı merkezinde cami


Hayat Park Meydanı'nda çok amaçlı etkinlik salonu, çim amfi, Hayat Meydanı, cami, piknik alanları, çocuk oyun alanları, yamaç terası, spor alanları, biyolojik gölet, tematik bahçeler, üç tarafı sularla çevrili dinlenme alanları, seyir alanları, kaskatlı havuzlar ve...